Boost – my favorite word

 203933-800w-700x912

Ordet BOOST virker meget godt på mig. Det er et positivt ord, jeg bliver glad og forventningsfuld af, uanset om der er tale om et skønhedsprodukt, en juice, en behandling eller en trænings session. Jeg køber den virkelig, og især nu hvor energien er lidt lav med 24/7 baby vagt.
Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang med at træne igen, men jeg skal lige forbi 8 ugers kontrollen først. Jeg får vel bare nyde tiden nu, hvor jeg virkelig ikke MÅ træne. Dog har min søde svigerinde, der er fysioterapeut, sendt mig nogle simple øvelser jeg kan lave hjemme i stuen, for at styrke min ryg og arme. DEM viser jeg senere.

Her er mine bedste boost tip;

Den bedste detox jeg nok har været på, var at spise flydende føde i 3 dage. Dvs al min mad var blendet. Lidt babymad agtigt og rimeligt kedeligt, men det giver maven ro til at forbedre fordøjelsen og renser virkelig ud.

En lækker ansigts- eller kropsbehandling. Velvære og forkælelse i bedste grad.

Vinterbadning. Sidste år gik jeg til svedehytte/vinterbadning her, og sikke et boost det giver kroppen!! Først og fremmest fordi man aldrig måske havde forestillet sig at bade i 0 grader, men også den varme det giver kroppen bagefter, når du skiftevis har været i sauna og i vandet flere gange. Du kan mærke blodet strømme igennem kroppen.

At kutte alkohol ud… yep, det har jeg jo gjort nu i 10 måneder, men af helt andre grunde 😉 En måned uden alkohol viser sig både på energien og på huden. Og tænk så meget du får lavet i weekenden, når tiden ikke går på at sove tømmermænd ud!?

Drik masser af vand. Ikke overdrive selvfølgelig, men de fleste af os drikker nok for lidt vand. 2-3 liter om dagen, alt afhængig om du træner og sveder meget selvfølgelig.

Bodyscrub, ingenting føles bedre og giver blødere hud. Min favoritduft der også stimulerer sanserne, er lemongras og/eller ingefær. Perfekt en træt vintermorgen.

Hot Yoga. Renser kroppen ud, gør den smidig og man får virkelig svedt igennem. Perfekt træning om vinteren, hvor varmen luner ekstra godt. En gang om ugen, kombineret med konditionstræning ville være min perfekte kombi.

Hvad giver jer det bedste boost af velvære?

God weekend!

Leave a Reply