Boost Your Immune System

Så kom vinteren og kuldegraderne! Lidt dejligt syntes jeg – det er jo trods alt december lige om lidt og på en dag som i dag, hvor solen skinner, er det så meget bedre end det regn vi har haft den sidste tid.

Det er også tid til at booste ens immunforsvar, hvis man vil prøve at undgå de længste sygdomsperioderne i vinter. Her er et par nyheder, der er værd at kigge nærmere på:

PUKKA MUSHROOM GOLD
Kosttilskud der styrker immunforsvaret med et miks af økologiske Maitake, Reishi og Shiitake svampe. Hjælper kroppen til at producerer flere hvide blodceller og genopretter fugtbalancen.

VIVAVIVA VITAMIN C BOOSTER
Dette kosttilskud sælger sig nærmest selv bare på navnet og det er selvfølgelig tale om et ordentlig boost af c-vitaminer i koncentreret form – hele 1000 mg! C vitamin er et kraftigt antioxidant, der støtter immunforsvaret, men som også styrker kollagenproduktionen i huden og giver energi.

YOGI GINGER LEMON TEA
Jeg er typen, der mest drikker te, når jeg er syg eller har det skidt, men når det er, skal det smage godt og være af ordentlig kvalitet, som denne lækre te fra Yogi.

ECHINAFORCE
Åh, de lækre (!?) solhatdråber minder mig om min mor og min barndom. Men den er god nok – de ædle dråber styrker immunforsvaret og hjælper også at komme af med forkølelsen, hvis den allerede skulle være indtruffet. Fast flaske i mit køleskab.

Og tusinde tak til alle jer der har deltaget i Weleda konkurrencen. Vinderen er fundet og kan ses på min Facebook side. Til dem der ikke vandt den her gang, kan jeg love den fedeste advents giveaway hver dag i hele december, frem til juleaften. Håber I vil være venner på FB – her annoncerer jeg vinderne fremover 🙂

One Response to “Boost Your Immune System”

  1. Camilla

    Echinaforce er virkelig en lifesaver for mig hver gang jeg føler at en forkølelse er ved at komme snigende. De dråber kan virkelig slå enhver sygdom ihjel! (:
    http://cammi.dk

    Reply

Leave a Reply