All Brides – Are You Ready? Beauty Countdown and checklist

Har du tjek på alt inden brylluppet? Og her mener jeg selvfølgelig alt der handler om skønhed 🙂 her er 11 checkpunkter det kan være smart at have tænkt igennem, inden din store dag. Brug listen som inspiration eller shoppingliste.

Skrub dig klar

Karmameju scrub

Gør din krop blød og klar til at tage brudekjolen på. Brug aftenen før på at slappe af og forkæle dig selv med en luksuriøs bodyscrub. Denne fra Karmameju skrubber huden blød med himalayasalt og arganolie mens den dufter sensuelt af søde blomsternoter der opløfter dit sind.
Foxy Salt Body Scrub fra Karmameju, 299 kr.

Gør huden ekstra lækker

Mario Badesco summer shine
Mange brugekjoler viser meget hud og her er det vigtigt, at du kommer creme på, så huden ikke ser tør og mat ud. Mario Badesco har lavet den helt perfekte bodylotion med shine der gør din hud gennemfugtet og lækker. Shimmer effekten er tilpas festlig, uden at se billig eller ung ud.
Summer Shine Body Lotion fra Mario Badesco, 140 kr.

Giv Ansigtet Mere Glød

Microdelivery peel
Vågn med en frisk flot hud og masser af glød, så din hud er helt klar til bryllupsmakeup. Dette 2 trins sæt er perfekt at bruge dagen inden da den genopbygger og fornyer din hud i løbet af natten. Den dufter fantastisk af citrus og mindsker rynker og porer. Din hud vil være veludhvilet, blød og klar til dagen. Sættet kan med fordel bruges én gang om ugen i ugerne op til brylluppet.
2-step Overnight Peel fra Microdelivery, 660 kr.

Fokus på dine negle

CND solaroil
Der vil med garanti være en del fokus på dine hænder og negle på din bryllupsdag, så giv dine neglebånd lidt kærlighed med en dråbe af denne negleolien. Olien masseres ind og kan med fordel bruges i ugerne op til brylluppet. Hav den fx stående på dit natbord og gør det til et lille rituale hver aften. CND Solaroil er baseret på naturlige olier og indeholder vitamin E. Olien trænger hurtigt ind og gennemfugter dine neglebånd så du er klar til at få en ring på fingeren.
Solaroil fra CND, 45 kr. (mini size til tasken)

Til hævede øjne
Sephora eye mask
Start dagen med en øjenmaske så du ser frisk og veludhvilet ud til den store dag. Du kan passende lade den sidde på mens du nyder morgenkaffen og får ordnet håret. Denne øjenmaske indeholder ingredienser der booster huden med masser af fugt og får mørke rander og hævelser til at forsvinde. Det er nemt og du vil elske det!
Instant Hydrogel Eye Mask Depuffing & Moisturizing fra Sephora, 45 kr.

Sådan holder makeup hele dagen
Benefits primer
En god start på makeuppen er en primer der holder din makeup fejlfri fra morgen til aften. Primeren er en perfekt base for din brudemakeup og skaber en magnet-lignende effekt der søger for at makeuppen bliver hvor den skal.
Stay Flawless Primer fra Benefits, 214 kr. Fås hos Sephora

Buk dine vipper
Shu Uemura vippebukker
Få det bedste ud af dine vipper ved at bruge en vippebukker. Dine vipper vil syne at meget mere når de lige får det ekstra buk inden du påfører din mascara. Shu Uemuras vippebukker er en favorit da den bukker vipperne skånsomt og giver den perfekte bue. Se her hvordan du gør.
Vippebukker fra Shu Uemura, 325 kr.

 

Glædestårer
L'oréal mascara 2
En vandfast mascara er altafgørende når glædestårerne triller på din bryllupsdag. Med en vandfast mascara skal du ikke tænke på om makeuppen løber.
Volume Million Lashes fra L’oréal Paris, 140 kr.

Den perfekte læbefarve
Tom Ford Indian Rose
Vælg en læbestift der fremhæver din naturlige læbefarve og gør dine læber uimodståelige og kysseklar. Indian Rose læbestiften fra Tom Ford har den perfekte rosa farve så du ikke føler du har for meget farve på læberne.
Indian Rose læbestift fra Tom Ford, 350 kr.

Dup Huden Mat

Shiseido blotting papers
Ingen ønsker en skinnende hud på alle bryllupsbillederne. Løsningen med at putte mere makeup på i løbet af dagen er heller ikke at foretrække. Du kan duppe din hud mat og fin med blotting papers. De er både praktiske og fine at have med i tasken.
Pureness Oil Control Blotting Papers fra Shiseido, 185 kr.

Pst: Få endelig med dig min guide til hvordan du selv kan lægge din makeup til brylluppet, som jeg lavede for Costume her.

One Response to “All Brides – Are You Ready? Beauty Countdown and checklist”

  1. MissT

    Hej Sara! Til linket med vippebukkeren fra Shu Uemura finder jeg ikke et videre Link til ekstra “puder” til vippebukkeren. Altså dem man kan skifte, når de bliver for slidt. Ved du hvor de kan anskaffes?

    Reply

Leave a Reply