Bring Back The Glitter LipGloss

Sponsoreret af L’Oréal Paris

Der er fuld fokus på matte læber for øjeblikket og især matte cream lipgloss, altså læbestift i lipglosform og den skal altså være mat. Måske er det Kylie Jenner som har været med til at skabe denne hype med hendes matte lipgloss serie, der er blevet flået væk fra hylderne og sælger som varmt (og meget dyrt) hvedebrød på Ebay – men nu har hun lige teaset for nogle nye metalliske nuancer på hendes SM, så måske skal dette vende snart.. Jeg tror det vil vende snart uanset hvad, da 90’erne har stor indflydelse på modebilledet lige nu og vi så en hel del glimmer brugt på øjnene til de sidste internationale modeuger.
Inden weekenden postede jeg et billede af nogle flotte glossy læber med glimmer. Før hen blev dette accossieret med at være lidt tacky, men med den rette makeup (ganske så neutral) er denne type lipgloss super moderne. Jeg er 100% sikker på at den får et comeback inden længe, så vil du være med på beatet, skal du kigge nærmere på de glitrende glosse.

Skærmbillede 2016-04-11 kl. 14.48.05

Infallible Gloss, 203 Studio 54 fra L’Oréal Paris, (Sart transparent pink med små glimmerkorn)

 

One Response to “Bring Back The Glitter LipGloss”

  1. Anett

    Nyx har ogs flotte glitterglosser, og YSL Golden Gloss er flott (men dyr) – men man kan også lave sin egen: http://www.xovain.com/makeup/how-to-diy-glitter-lip-gloss

    Reply

Leave a Reply