Budget Tuesday: Genious Deodorant Wipes

Hver gang jeg pakker min toilettaske når jeg skal ud og rejse, irriterer det mig hvor meget plads en deodorant fylder. Jeg elsker som I måske ved, travelsize produkter og hamstrer små prøver eller fylder mine favoritprodukter over på tomme små flasker. Der findes deodoranter i små størrelser, men de er svære at finde. Jeg har derfor lagt min elsk på disse mini deodorant wipes fra Sephora, som intet fylder i toilettasken. De er effektive og anbefales!

Always Fresh Deodorant Wipes fra Sephora, 35 kr.

6 Responses to “Budget Tuesday: Genious Deodorant Wipes”

 1. tina nymann

  Er de virkeligt effektive eller bare smarte;-)?

  Reply
 2. Sascha

  Jeg hamstrer altid de små Nivea-spraydeoer i udenlandske lufthavne – der har de dem næsten altid. Og i Boots. Så har man til rejsen og til byturen etc. Men de der wipes ser også smarte ud – hvis de er effektive?

  Reply
  • Sara

   God ide med at hamstre mini deos! Det gør jeg også, når jeg kommer over nogle. Men disse kan fåes i DK og er virkelig effektive – og smarte, fordi de tager meget lidt plads i toilettasken 🙂

   Reply
 3. Line L

  Matas har en meget lille travelsize granatæble-deodorant….jeg er vild med den i træningstasken…

  Reply

Leave a Reply