Budget Tuesday: Infallible 24H-Matte Foundation

Kan du godt lide at din hud er matt, men er træt af de tunge, tykke foundations har jeg en rigtig god nyhed til dig. L’Oréal Paris har nemlig lige lanceret en helt tyntflydende og dækkende mat foundation, som vitterligt ikke mærkes på huden. Den føles nemlig ikke tør og stiv som mange andre matte foundations tit kan gøre, eller føles som en tung, tyk maske.

Denne foundation skal jeg bruge i dag, til den ene designer som skal ha show her i Oslo. Huden bliver fantastisk flot!
Min farve er  Nr 11 Vanilla.

Infallible 24H Matte Foundation fra L’Oréal Paris, 135 kr.

Husk også at kigge fordi Beautyspace. Anette Kristine har et superhypet produkt i ermet i dag, som gør underværker for huden. Tjek det ud!

ENGLISH:
If you like your skin matte, but at the same time are tired of all the heavy mask-like foundations, I have a great news for you. L’Oréal Paris just launched a superlight matte and covering foundation. It feels great on the skin and doesn’t get dry og caky at all.
Today I’m going to use this foundation on one of the designers showing her fall collection here in Oslo. Can’t wait!

4 Responses to “Budget Tuesday: Infallible 24H-Matte Foundation”

 1. Kasper Snæver

  Virker kommentarerne slet ikke? Test test

  Reply
 2. Anne Mari

  Ved du mon, hvor lys Porcelain er? Jeg er meget lys og bruger normalt Alabaster hos Bobbi Brown, så tror du, den bliver for mørk? 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Anne Mari, Åh det er supersvært at svare på – at sammenligne to foundations med din hud. Porcelain er ret meget på niveau i lyshed, tror jeg, med Albaster – men jeg syntes du skal tage fordi en Matas og prøve den. KH Sara

   Reply
 3. Natascha

  Hej Sara,

  Jeg skal til USA om lidt og ville høre om du har nogen USA Beauty/Skincare Musthaves? Jeg har købt Not Just Nudes fra Revlon og forskellige lipstains du har anbefalet, som jeg er utrolig glad for!

  Håber at høre fra dig,

  Knus

  Reply

Leave a Reply