Budget Tuesday: K-Beauty Cushions

K-beauty feberen raser og det er ikke bare sheetmasks og snegleslim der rykker, det er selvfølgelig også makeuppen. Cushion fenomænet så vi tilbage, da Lancôme lancerede sine cushion foundaions sidste år, og siden hen kom L’Oréal med en endnu bedre (spørg du mig) budget variant i år. Sephoras er meget med på beatet når det gælder k-beauty og har nu lavet en hel kollektion af cushions produkter – både foundation, blush, highlighter og en mat lipgloss.

Hvad er cushion?

Cushion er en fællesbetegnelse for forpakningen af produktet, hvor produktet gemmer sig nede i en lille “pude”, som trykkes ud, påføres via svamp eller direkte på huden. Det er lidt som puden man væder frimærker med, på posthuset – hvis man lige kan glamourisere det billedet lidt. 🙂
Produktet er ofte let i konsistensen og blender nemt og lækkert ind i huden.

Cushion produkterne fra Sephora får en varm anbefaling fra mig. De matte lipglosse er lækre, foundationen giver silkefin hud, blushen en frisk glød til kinderne og highlighteren får top points.

Priser fra 80-170 kr.

3 Responses to “Budget Tuesday: K-Beauty Cushions”

 1. Camilla

  Jeg brugte vitterligt ikke andet end cushion makeup, da jeg boede i Hong Kong, så jeg er helt vild med at det er begyndt at blive populært herovre også! Ovenstående produkter skal helt klart tjekkes ud!(:
  Camilla | http://cammi.dk

  Reply
 2. Helle

  Snegleslim…?!

  Reply
 3. Anne K. Larsen

  Jeg er helt enig med dig i, at L’Oréals cushion foundation er bedre end Lancômes. Det er bare lidt ærgerligt, at den ikke findes i flere farver. Jeg er dog heldig, at L’Oréals 01 passer perfekt til mig, men jeg vil nok ikke finde en, der passer, hvis jeg får en smule mere farve. Jeg synes også cushion foundations bliver hurtigt brugt op. Men det er min yndlings alligevel. De holder faktisk meget godt på mig i løbet af dagen også. Jeg er mega fan! Jeg må prøve Sephoras blush, tror jeg.

  Reply

Leave a Reply