Budget Tuesday: Makeup Artist’s Secret Weapon for Body Glow

ahlens-shimmering-body-lotion-youblush-budget-favorite

Et produkter jeg ELSKER og ved at mange elsker sammen med mig (især makeup artister) er
Shimmering Body Lotion fra Åhlens.

Det er en farveløs bodylotion med masser af (hvid) shimmer som giver huden det smukkeste skær og glød, UDEN at du behøves at være bange for, at noget smitter af på huden. Det er altså ikke en brozning shimmercreme, der giver huden farve – den giver blot glød og er et must til photoshoots (jeg brugte den fx her), men cremen er også perfekt til bare sommerben, uanset om du er på stranden eller til sommerfesten.

Køb den næste gang du er i Sverige til 39 SEK. Det er så billigt at du må købe flere.
(Psst: Den kan også købes via en webshop her i DK, men til en langt højere pris)

Husk endelig at kigge forbi Beautyspace.dk i dag, hvor Anette Kristine Poulsen skriver om hero produkter, på budget.

ENGLISH:
A product that I just LOVE – and a love that I share with many other makeup artists – is
Shimmering Body Lotion from Åhlens. (a Swedish department store brand)

It’s colourless – that means no bronzing colour – but just sheer with loads of white shimmer particles that gives your skin the most amazing glow. Since it’s colorless you won’t have the problem with colour on your clothes, but just a gorgeous add on and fabulous looking skin. I always use it on photoshoots and I know soo many other makeup artists stocking up on this one, whenever they’re in Sweden.
It’s only 39 SEK.

2 Responses to “Budget Tuesday: Makeup Artist’s Secret Weapon for Body Glow”

 1. Tanja Olesen

  Hej Sara. Husk at du snart skal lave en video med fine (lyse øjenskygger) 🙂 Du har tidligere tippet om Vichy bb solcreme der giver en fin glød, og det gør den da virkelig også. Hold op hvor er den fin og den bedste bb creme jeg har prøvet. Nu er mit spørgsmål om det ikke er en som kan bruges hver dag hele sommeren? Det har jeg nemlig tænkt mig at gøre for den giver bare den flotteste glød og selvom det egentlig er en solcreme kan jeg vel godt bare bruge den som en almindelig bb creme. ( synes dog faktoren er lidt høj) tak for svar. Kh. Tanja Olesen

  Reply
  • Sara

   Hej Tanja, Fedt at du kan lide den. Kender også flere som har købt den efter min anbefaling, som er blevet superglade for den. Så dejligt!
   Du kan absolut bruge den hele sommeren. Selv om faktoren er høj, får du stadigvæk farve – det tager bare lidt længere tid – til gengæld holder farven længere og du slipper for at blive forbrændt. Win, win og win!
   Jeg lover at lave flere videoer inden alt for længe. Der kommer en om Lip & Cheek stain denne uge, inden jeg skal lave nye, og jeg lover at skrive dit ønske på listen.
   KH Sara

   Reply

Leave a Reply