Budget Tuesday: Solcreme der ikke fedter

Det er rigtig mange der spørg mig om solcreme der ikke fedter… Mange kan faktisk slet ikke lide solcreme – og undgår det så godt de kan, fordi mange klistrer og er ubehagelig på huden.

Jeg har et bud til jer – og det er La Roche-Posays Anthelios XL Ultra Light Fluid SPF 50.

Den har høj beskyttelse, men giver ingen hvide mærker. Den fedter ikke, men giver nærmere huden en mat finish. Og den er uden parabener og parfume. What’s not to like? Køb den på dit lokale apotek til omkring 150 kr.

ENGLISH:
I get many questions for a good sunscreen that doesn’t feel greasy on the skin. Many people hate sunscreen because of this issue and avoids it as much as they can.

That’s a really bad idea, since you need to protect yourself from the sun.

I have a really good product and that’ s La Roche-Posays Anthelios XL Ultra Light Fluid SPF 50. 

It’s SPF 50, but does not leave white marks on the skin. It’s not greasy, but gives the skin a mat finish. And it’s without parabens and parfume. What’s not to like?

4 Responses to “Budget Tuesday: Solcreme der ikke fedter”

 1. Nina

  Hej, prøve å kontakte deg via siden her, men får bare feilmelding. Har du en mail?

  Reply
 2. Mathilde

  Det er et godt tip – tak for det 🙂 Jeg har også været rigtig glad for Vichy 50 spf til ansigtet, for den efterlader nemlig også huden mat og lækker.

  Reply
  • Sara

   Hej Mathilde, Yes, Vichy har også gode solcreme der matterer huden 🙂 De to søstermærker har mange af de samme type produkter 🙂 KH sara

   Reply

Leave a Reply