Budget Tuesday: That Saltwater hair

Skærmbillede 2015-04-20 kl. 14.53.18

Jeg elsker effekten af en god saltvandsspray, der kan gøre mirakler for vores fine skandinaviske hår. Den kan bruges i både vådt og tørt hår, fremhæve fald og krøller, få håret til at fylde mere og bedst af alt – du slipper for den alt for fine tekstur håret tit har, når det er nyvasket. Lige nu er jeg vild med Sea Salt Texturizing Spray fra Toni&Guy som jeg syntes giver godt hold og fylde, til en rigtig god pris på 129 kr.

TIP:

Føntør dit hår med saltvand. Spray dit fugtige hår med sprayen og føntør håret “upside down” eller red håret igennem med fingrene. På denne måde, får du frem evt krøl og bølger.

*

At føntørre med saltvand giver også en rigtig god “foundation” hvis du vil flette eller sætte dit hår op.

*

Ønsker du det klassiske “saltvandslook” kan du spraye dit hår med saltvandsspray og dele håret ind i 5-6 sektioner som du snoer og twister op i små totte på hovedet. Lad dem lufttørre (mens du spiser morgenmad) eller hjælp til med en føntørret. Spray evt lidt ekstra saltvand i håret, når du slipper håret løst, og red håret igennem med fingrene.

*

Syntes du håret bliver for mat ved brug af saltvandsspray, kan du tilføre lidt serumdråber til spidserne eller spraye med en shinespray hen over håret, når du er færdig stylet.

Kig over til Beautyspace også. Hun har et rigtigt godt tip til lækker forårsglød.

One Response to “Budget Tuesday: That Saltwater hair”

  1. Kaja

    “Fremhæver fald og krøller” – hvad hvis man har MEGET flad og slasket hår… Kan det så skabe lidt liv? 🙂

    Reply

Leave a Reply