Busy Days

Det har været en vildt travl uge, derfor har det været helt stilhed på bloggen. Jeg har simpelthen intet overskud haft til sidst på dagen, til at komme på hvad jeg skulle skrive om. Energien strækker bare ikke helt til alt for tiden, men jeg er glad for at det er godt gang i arbejdskalenderen, nu inden jul og februar og barsel nærmer sig med hastighed. Jeg er nu i uge 26 og har 14 uger tilbage til termin….

Denne weekend er min bror på besøg fra Norge og jeg har besluttet mig for at bringe lidt julestemning ind i hjemmet med oppyntning og lidt julebag. Tror jeg vil bage det peberkagehus vi altid havde stående fremme, da jeg var lille.

This girl made my day @venedaanastasia
På job i Jylland tirsdag og onsdag for Vero Moda med den smukke og søde @venedaanastasia

 

Getting ready for the weekend @modemagasinet_in
I går var jeg på job for IN.

 

Håber I får den bedste lørdag!

7 Responses to “Busy Days”

 1. Tina

  Kunne være rigtigt spændende hvis du ville skrive lidt om din uddannelse, hvordan du får dine jobs osv. 🙂

  Reply
 2. Mathilde

  Dejligt at der er gang i arbejdskalenderen! Jeg har været på Finders Keepers her til eftermiddag og har købt årets første stykke julepynt – en stor julestjerne, foldet i papir. Det er altså lidt hyggeligt at julerierne så småt begynder nu ?

  Reply
  • Sara

   Ville SÅ gerne ønske jeg havde tid til Finders Keepers. Måske må jeg tage en tur senere i dag.. Jeg hængte julekæder op i går på altanen – det varmer med det smukke lys i mørket – og i dag skal jeg bage lidt. Så hyggeligt. KH Sara

   Reply
 3. HeLene

  Dejlige billeder! Pas godt på dig selv, og snart er det jul!

  Reply
 4. Tanja

  Hej Sara. Den gode lumi magique concealer fra loreal hvor jeg altid har brugt nr 02 synes jeg ikke at kunne finde i Matas mere??? Det er ikke den samme og de samme numre der er der mere? Kan du hjælpe og er det den samme men i nyt design for ellers må jeg ud og investere i en af de dyrere mærker tænker jeg. Kh. Tanja

  Reply

Leave a Reply