Camilla Pihl’s Skønhedsfavoritter

 

Hvis ikke du kender den norske blogger Camilla Pihl, bør du skynde dig at add’e hendes supersøde blogg til dine favoritter. Camilla har blogget helt siden 2004 og vandt sidste år prisen for årets modeblog til Vixen Magazines Blog Award. Jeg opdaget Camilla blog ved et tilfælde, da hun la en kommentar på et af mine indlæg, hvor jeg efterlyste hårelastikken fra H&M med guldringen. You remember? Camilla havde da en til overs, som hun ville sende til mig. Snak om god karma! Siden har jeg besøgt hendes blog hver eneste dag og lokket hendes skønhedsfavoritter ud af hende;

Qua Concentrated Avocado & Shea Butter Body Balm
Jeg elsker denne bodybutter fra det danske, økologiske hudplejemærke Qua. Jeg kan godt lide den lidt sjove konsistens, der smelter på huden og gør den silkeblød. Elsker også at den er forholdsvis neutral i duften, selv om jeg elsker skønne dufte, er det nogle gange rart med noget enkelt og rent.

 YSL effect faux clis shoking eyeliner
Flydende eyeliner er noget af det smukkeste og denne fra YSL er bare den bedste. Det er nærmest umuligt ikke at få til en perfekte streg.

Prada Candy
Jeg forelsker mig hele tiden i nye parfumer, og er hører helt sikkert ikke til dem, der anvender den samme duft, år efter år.  Lige nu har jeg et crush på Candy fra Prada. Jeg anvender den hver eneste dag, både til fest og hverdag.

Edward Bess All Over Seduction
Jeg fremhæver mine kindben med en hightlighter og elsker denne fra det amerikanske makeup mærke Edward Bess i farven Sunlight.

 

Giorgio Armani Designer Shaping Cream Foundation
Giorgio Armani laver fantastiske foundations (hear hear Camilla!). Om vinteren er denne min favorit, der har perfekt dækning og perfekt til min hud. Jeg anvender farven 6, 5.

Thalgo Sweet and Savoury Body Srub.
Jeg har et ord. Himmelsk!!!!! Gør min hud babyblød, og de grove korn smelter på huden. I tillæg dufter den helt fantastisk!!!!!!

 

TUSINDE TAK CAMILLA! 🙂

Leave a Reply