Cannes 2015 Hair and Makeup

sienna-miller-cannes-2015"Mad Max : Fury Road" Premiere - The 68th Annual Cannes Film Festivalblake-lively-cannes"Mad Max : Fury Road" Premiere - The 68th Annual Cannes Film Festivallarastone

"Mad Max: Fury Road" Premiere - The 68th Annual Cannes Film Festival"Mad Max: Fury Road" Premiere - The 68th Annual Cannes Film FestivalDoutzen doutzen-kroes-at-la-tete-haute-premiere-at-2015-cannes-film-festival_5

Jeg finder meget inspiration fra den røde løber, når jeg selv skal til fest eller ordne andre til fest eller til bryllup. Cannes film festival løber af stablen disse dage og jeg har fundet de makeup og hårlooks jeg indtil videre syntes fortjener lidt ekstra opmærksomhed fra dig.
Makeuppen til stjernerne er nemlig mere brugbar, end den man finder på catwalken og i modemagasinerne og er nem at kopiere direkte.

TIP til festmakeup:
Hvis vi kigger på øjenmakeuppen, er fællestrækket for de fleste på den røde løber, at fokus holdes over øjet og ikke så meget under. Det er for at løfte øjet mest muligt og at holde det rent under. Mange tyr også til falske vipper, som giver øjnene et ekstra løft.

Mat læbestift har bedre holdbarhed end glossy og lipgloss.

Vælg ét fokus – øjne eller læber, med mindre du normalvis går med meget makeup.

Glem aldrig dine bryn, som sætter rammen for ansigtet. Jeg laver ofte brynene inden øjenmakeuppen, så jeg kan regulere hvor meget fokus/hvor mørke jeg skal lave øjnene.

Husk pudder – men ikke i hele ansigtet. Læg pudder i t-zonen – i panden, rundt om næsen, på hagen og rundt om øjnene. Resten af ansigtet skal forblive pudder-frit, så du kan få en flot glød.

HUSK i tasken: dit læbeprodukt, et pudder (med spejl), vatpinde, concealer og en sort eller brun kohl.

2 Responses to “Cannes 2015 Hair and Makeup”

 1. Bella

  Hej Sara, har læst din blog i laaang tid og synes den er så fin. Ville spørge om du måske ville overveje at lave et indlæg omkring deodoranter, der ikke efterlader gule mærker, hvis du altså ved noget om det? Har vist hørt at det er når der er aluminium i at dette sker, men er ikke sikker. Håber du kan hjælpe! 🙂

  Reply
 2. Satina Wandel

  Jeg er vild med Blake Livelys frisure her!

  http://satinawandel.dk

  Reply

Leave a Reply