Chanel til Danmark (igen)

I går var min instagramfeed fyldt med overdådige billeder af et indendørs bygget vandfald og kæmpe klippevægge, opført i den ikoniske Parisiske bygning Grand Palais i Paris.
Det var selvfølgelig Chanel der holdt modeshow, hvor ingen ide er vild eller stor nok, til at blive udført. På alles læber var Kaia Gerber, der åbnet showet og som er Cindy Crawfords datter. Hun er blevet den nye modedarling med masser af kampagner og shows på sit CV, trods sin højde på 1,75 m, der er lige i underkanten i modelverdenen. Men intet er umuligt og selvfølgelig viser det, at det hjælper at have en kendt mor, men det betyder også en hel del, at have personlighed og om at skille sig ud fra mængden – noget vi ser mere og mere af både i Danmark og i udlandet.

Og apropos at skille sig ud – det er jeg sikker på at den nye Chanelbutik der åbner på Kgs Nytorv i foråret 2018 også vil gøre. Og ikke nok med det – der åbner også en Chanel Beauty & Fragrance butik i Illum her i løbet af efteråret – så der er masser at glæder sig til, for Chanel fans.

TIP: Den perfekte veninde- eller værtindegave kunne være en af neglelakkerne fra efterårskollektionen, Horizon Line eller New Dawn. Køb den i Chanel butikken og få den pakken ind på fineste Chanel maner med logo sløjebånd og Chanel pose.

Leave a Reply