Christmas Overdose

Så var juleaften overstået og julekalenderen også. Tusinde tak til alle der har deltaget – dejligt at høre I har været positive og glædet jer over at deltage. Tillykke til alle vindere – dem der stadig venter på sine præmier, skal måske smøre sig lidt med tålmodighed, da folk nok er på juleferie og først får sendt produkter af sted i starten af det nye år. Meeeen, den der venter på noget godt…..

Vi er stadig i Norge og jeg må indrømme, jeg har fået en lille smule juleoverdose… Sølve har fødselsdag 20.december, så I år har det føltes som et langt gaveræs.. Masser af familie, rutiner der går fløjten, ingen nattesøvn, overgearet barn, regnvejr udenfor, Youtube tegnefilm non stop, masser af mad og masser af vin.. Jeg er næsten lidt klar allerede til 2016.
Jeg har altid knuselsket julen og alle traditionerne der hører med, men jeg må indrømme, at I år har det måske bare blevet lidt for meget. Det føles lidt som om julegaverne blot er en bestillingsseddel og ikke rigtigt noget, der betyder så meget mere.. Vi overvejer, om vi skal droppe dem helt næste år, og heller bruge pengene på en rejse. Selvfølgelig skal Sølve have gave fra nissen, men 10 gaver for en lille mand, er bare for meget. Han kan slet ikke navigere i alt legetøjet som jeg føler flyder ud over det hele, mikset med legetøj fra min barndom, som min mor stadig har, til stor glæde for hendes barnebarn.

Men vi havde nu en dejlig juleaften. Perfekt langtidsstegt and i 7-8 timer, masser af sovs, julemusik og julemanden der også tog turen forbi.

Skærmbillede 2015-12-25 kl. 13.04.05

Skærmbillede 2015-12-25 kl. 13.04.17

Det er fuldstændig umuligt at få taget et billede af Sølve. Han sidder ALDRIG stille og jeg tror ikke jeg har et eneste billede af ham, der er skarpt.. boys will be boys.

Håber I har det dejligt der ude. Nu vil jeg få mig en time på øjet, mens barnet også sover. Han sover nemlig ikke særlig meget, hverken om natten eller den tidlige morgen… zzzzzzz….

Leave a Reply