Classic Christmas Story

Så lå vi alle her… i sengen med omgangssyge. Dvs min mand tog den først, efterfulgt af Sølve natten efter juleaften… Hvornår er det mon min tur? Håper jeg slipper… det er faktisk det sidste jeg kan overskue lige nu, med kæmpe mave på. I morgen tager vi efter planen til Norge for at besøge min familie et par dage, lad os se om vi kommer afsted.

Håber I har haft en dejlig juleaften og nyder de stille mellemdage her, hvor tiden står lidt stille?

Jeg vil efter planen komme med lidt videoer med nytårs #minutemakeup looks de næste par dage. Håber planen holder!

Pas på jer selv <3

3 Responses to “Classic Christmas Story”

 1. Mathilde

  Åh, hvor surt.. God bedring til din mand og Søvle. Jeg håber, at du klarer frisag og de to kommer sig hurtigt,så I kan komme af sted nordpå ?

  Reply
 2. Dorthe Simoni

  God bedring og glædelig jul 🙂

  Reply
 3. HeLene

  God bedring I stakler, og håber det går hurtigt over og at I snart har det fint igen.
  Godt Nytår!!!

  Reply

Leave a Reply