Cleanse. It’s Sunday!

Skærmbillede 2015-11-12 kl. 22.39.07

Kom af med snavs og skidt i huden med en dybderensende maske. Jeg har tidligere skrevet om den her, som jeg stadig er ret vild med. Clear Improvment fra Origins er også er klassiker, men i dag skal jeg teste New Yorker brandet Ling Skincares Herbal Clay Clarifying Mask som ikke bare renser huden for snavs, men også formindsker porerne og giver huden en finere struktur.

Jeg bruger normalt set en dybderensende maske 1 gang om ugen, for at undgå at porerne bliver stoppet til. Søndag er bare den perfekte maske dag.

Dejlig søndag! Vær god ved dig selv.

5 Responses to “Cleanse. It’s Sunday!”

 1. Christina

  Godt søndagstip – jeg er ovenikøbet alene hjemme et par timer i dag, så jeg vil helt sikkert lade mig inspirere til en maske 🙂
  (Og så har jeg vist nænvt det før, men de der cigaretbilleder clasher altså bare fuldstændigt med det indtryk, jeg ellers har af dig…)

  Reply
  • Sara

   Hej Christina,
   Dejligt! Jeg vil også finde en maske frem nu. Og helt OK med cigaret kommentaren, men jeg syntes nu billedet passet ret godt i forhold til temaet; “Cleanse”- måske også en opfordring til at droppe cigaretten ligefrem? Jeg er selv opvokset i en hardcore anti ryger familie, med en far der er lungelæge, så det er bestemt ikke min opfordring at ryge. KH Sara

   Reply
 2. Natascha Ernst

  Hold da op, hvor er det nye layout bare fint! Jeg er fan 😀

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak Natascha! 🙂 Det er lige ved at være der nu, kun et par justeringer mere. KH Sara

   Reply
 3. Sarah

  Iiiih, jeg kan se det allerede er kommenteret, men cigaretten! Øv. Der er da ikke noget mere anticleanse end cigaretter… Og alt andet lige sender det signalet at det er “cool” at ryge, når man viser billeder af smukke kvinder som Kate med en smøg i hånden…
  Så, rant over!
  Tak for gode masketip, jeg skal helt sikkert prøve en af dem:)
  KH Sarah

  Reply

Leave a Reply