De bedste (og nyeste) budget foundations

Begge disse foundations lanceres i Danmark i februar. Normalt plejer jeg ikke skrive om produkter, der ikke endnu er i handlen, men de her har floreret så meget rundt på nettet, da jeg gør det alligevel. Det skal også lige siges, at det er to rigtig gode nyheder, som foruden at være i budgetenden at skalaen også kommer til at blive et hit her hjemme. Begge foundations indeholder SPF, men der stopper ligheden.

*Daily All-in-One BB Cream fra Garnier – BB cream er et helt nyt fenomæn, vi vil komme til at høre meget mere om. Der ventes flere lanceringer fra andre mærker senere på året, men Garnier er her først ude. Hvad er BB cream? Det står for Blemish Balm og er en foundation der indholder mineral pigmenter, der skal være særlig godt egnet til ung og kombineret hud. Den har været et kæmpehit i Asien i flere år, selv om “opfindelsen” blev gjort i Tyskland. Den er medium dækkende, men kan opbygges til at være mere dækkende. Det siges at BB creamen både er en primer, fugtighedscreme og  foundation i ett, giver glød (ikke shine!) og er helende for huden.

*Dream Nude Airfoam fra Maybelline – den modsatte effekt af BB cream. Denne superlette skumfoundation sprayes ud i hånden eller ovenpå hånden. Dækevnen er selvfølgelig let, men den udjævner hudtonen, så den fremstår smuk og mere ensartet. Du kan overhovedet ikke kan mærke du har foundation på og din hud får en fantastisk fin glød. Jeg er meget imponeret over denne foundation.

Jeg kan ikke huske hvad der lige præcis kommer til at koste, men omkring 100 kr.

Leave a Reply