De nye mascara børster?

Jeg så den første gang i New York, hvor min veninde blev overtalt af en salgspige i “kosmetik heaven” Sephora, at købe den nye mascaraen Phenomonen Eyes fra Givenvhy. Let kan man lade sig overtale, og min veninde kom hjem med en mascara, der mest mindet mig om en dolk – eller en morgenstjerne, som min kæretse siger det hedder.

Nu er makeup giganten L’Oréal  fulgt efter og lanceret  Telescopic Explosion Mascara, med samme type børste.

mascara-dolk

Nå, men min veninde forbandet sig heftigt over Givenchy mascaraen, og på at hun havde ladet sig overtale.  Jeg har nu prøvet varianten fra L’Oréal, og jeg må sige jeg nok foretrækker en “almindelig” børste. Jeg syntes ikke der er nok mascara på “dolken” og man skal arbejde længe for at få et nogenlunde resultat. MEN, når det er sagt, fandt jeg ud af at den er et godt supplement til en almindelig mascara, da den er rigtig god til at gå over med bagefter, hvis man vil have spidereyes/punktvipper/bambi øjne… Prøv det!

er der ellers nogen der har prøvet denne type mascara? hvad syntes I?

Leave a Reply