Den bedste Børnehårbørste

Min søns hår ligner noget af det mest (misundelsesværdige) 90’er hår, hver eneste morgen. Kan I huske det? Den gang man skulle have kort hår, rodet i nakken og helt fladt foran, måske med en fræk zig-zag skilning og et par hårnåle i kryds foran?

Uanset om jeg putter balsam i hans hår, når jeg vasker det, har han dette fantastiske morgenhår. Og jeg kender ingen børn som kan lide at få børstet hår. MEN jeg har fundet løsningen (som sikkert alle med lidt ældre børn allerede kender) og den hedder Tangle Teezer. Det er hårbørsten der ikke river i håret. Den koster under 100 kr. og fås i Matas. Ganske genial.

Tangle Teezer, 59 kr.

4 Responses to “Den bedste Børnehårbørste”

 1. Tanja

  Fantastisk tip! Tusind tak 🙂 – havde jeg dog bare set det, inden jeg idag kapitulerede, og trak hende den 3-årige til frisøren, og fik lavet pixie-cut på hende 🙂

  Reply
  • Sara

   Nåååå det lyder da også så fint! Men man kan stadig have uglet hår i kort hår 😉

   Reply
 2. Mathilde

  Hvor ser han sød ud! Og ja, meget moderigtig – bare med lidt forsinkelse. Hold op, hvor var den kort stritnakke og flade hår foran fedt dengang. Gerne med en choker fra “Vi Unge”-bladet rundt om halsen. Ligesom “hende den mørkhårede” fra Spice Girls.

  Reply
  • Sara

   Ha ha ha ha… uh ja! Tænk at jeg klippede mit fine lang hår af, for at få den afskyelige frisure. Men sejt var det! Og med overknee socks og en lille spaghettistrop kjole til. Uh ha!

   Reply

Leave a Reply