Den bedste fugtmaske

origins

Tusinde tusinde tak for alle kommentarer i konkurrencen! jeg er helt overvældet og ros og hvor meget I lytter til mine tips og trick – det er jeg altså VIRKELIG glad for! Dem af jer der ikke har deltaget endnu, kan stadig nå det – indtil på fredag. OG i morgen lægger jeg en ny superfed konkurrence op!! glæder mig.

NÅ, men jeg vil gerne dele min nye darling med jer, nemlig Drink Up Intensiv Overnight Mask fra Origins. Den er intet mindre end fantastisk! Jeg fik en hurtig hudanalyse for en måneds tid siden, hvor jeg fik at vide min hud var tør – det vidste jeg godt. MEN hun sagde også at en fugtmaske et par gange om ugen kunne hjælpe meget på min tørhedslinjer, typisk i panden.

Jeg er ikke så god som man måske skulle tro en skønhedsredaktør/makeup artist/blogger skulle være til at lægge masker, men en maske man kan sove med er en GENIAL løsning. Masken fra Origins dufter fantastisk, klistrer ikke til hovedpuden og gennemfugter huden! Jeg bruger den rigtig tit! slurp!

Leave a Reply