Den bedste tørshampoo

Hvis du endnu ikke har opdaget glæden og lettelsen ved at bruge en tørshampoo, bør du helt sikkert læse videre!

En tørshampoo er ikke så klamt som det lyder, og bliver brugt af ALLE hårstylister verden over. Jeg vil faktisk sige at det er et must – og når du først har prøvet det, bliver du afhængig.

Det er en spray du kan bruge de dage du syntes dit pandehår eller hovedbund er blevet en smule fedtet – og hvor du måske ikke lige har tid til at vaske håret. Sprayen suger nemlig fedt fra håret og giver det en tør struktur.Nogle tørshampoer giver også håret en smule volumen i hovedbunden og det der cool, lidt unldet l

Den absolutte favorit, som selvfølgelig ikke kan købes her hjemme er Klorane. Koster under 100 kr, såvidt jeg kan huske, og blev brugt til alle de international modeuger, hos de mest cool hårstylister.

klorane-dry-shampoo_178x258

Her hjemme vil jeg helt sikkert anbefale dig at tage en tur ned  i nærmeste Matas og købe en Frottee Tørshampo, som den blot hedder. Den koster 85 kr og er den bedste jeg har prøvet her hjemme. (skulle du være så heldig at være på vej til Tyskland, koster sprayen eller Trockenshampoo’en kun 25 kr.)

tørshampoo

Leave a Reply