Deodorant Uden Aluminium

I samarbejde med Dove

Normalt er jeg ikke typen der sveder meget, men som mor til to små børn og en hverdag der er hektisk fra de tidlige morgentimer til sen aften, er deodoranten et produkt jeg har sværget til de sidste par år. Svedlugt er noget af det værste jeg ved, og endnu mere stressende er det når man mærker sveden piple frem under armhulerne, både i forhold til lugt, men også ens tøj. Svederinge har aldrig rigtigt været særlig sexet.

Den sidste måned har deodoranten stået til sin helt store prøve med det fantastiske tropevejr vi har haft i Skandinavien, og her har jeg fået teste den nye 0% fra Dove, der er en helt ny deodorant, uden aluminium.

Jeg VED at mange af jer, ønsker en deodorant uden aluminium. Normalt er det aluminiumsalt i deodoranten der virker svedhæmmende, men i Dove’s 0% er aluminium erstattet med vitamin B3 der øger kroppens naturlige beskyttelse mod lugt, antioxidanter og antimikrobielle ingredienser der hæmmer væksten af de bakterier der skaber kropslugt, samt en sart, neutral duft, der ikke overtager hverken parfume eller bodylotion.

Jeg er ret begejstret for Dove 0%. Den har virket supergodt for mig og mine armhuler de sidste par uger, ingen lugt og minimalt med sved. Og bedst af alt, er at den ikke koster mere end 20 kr.

Dove 0% er også uden alkohol og indeholder 1/4 fugtighedscreme, så den er god til den sarte hud under armene. Fås i roll on og spray.

4 Responses to “Deodorant Uden Aluminium”

 1. Caroline D

  Den skal da prøves! Sværger ellers til Vichy på deodorant-fronten, men det kunne da være spændende at se om én uden aluminium kunne gøre arbejdet lige så godt ? Hvor er din fine skjorte/kjole med hjerterne fra? Den ser SÅ fiiin ud ?

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak Caroline! Jeg syntes den er virkelig god og jeg er især vild med prisen. 🙂 Kjolen er fra Vila 🙂

   Reply
 2. Louise

  Hej Sara. Det lyder som en virkelig god deodorant og særligt til prisen. Ved du hvor den forhandles? Jeg synes ikke den er til at finde nogle steder 🙂 Tak for altid gode tips og en god og inspirerende blog.

  Reply
  • Sara

   Hej Louise,
   Åh desværre ikke… men Dove er da at finde alle steder, er det ikke? I supermarkeder etc?

   Reply

Leave a Reply