From Desk to Disco

2

Jeg elsker overskriften “From Desk to Disco” som makeup artist guru Charlotte Tilbury en gang nævnte i en af hendes tutorials. Har villet lavet et indlæg baseret på dette lige siden, da det jo også er super relevant her i disse hektiske uger op til jul.

Det er den store julefrokost dag i dag, så hvis du ikke er helt klar endnu med dit look, kan du måske nå en hurtig shoppingrunde i frokostpausen og få de sidse tip her.

Det handler selvfølgelig om quick fixes – produkter der kan gøre dig klar på 5-10 minutter, når du skal direkte fra arbejde til fest, afterwork eller måske julefrokost.

Håret // The Hair

Skærmbillede 2013-12-02 kl. 13.55.33

En dag med stress på kontoret kan allerede ha gjort nyvasket en smule fedtet, især hvis du har pandehår. Løft op og spray ind i hovedbunden. 85 kr. her.

Huden // The Skin

Skærmbillede 2013-12-02 kl. 14.09.46

En dag foran computeren kræver en touch op af huden og her kommer multi taskeren CC creamen til sin ret. Den fugter nemlig huden, giver en pæn og jævn hudtone, udjævner rødmen, minimere porerne og undgår at din hud skinner.  CC Cream fra Max Factor, 120 kr. HER.

Glød // The Glow

Skærmbillede 2013-12-02 kl. 14.24.46

Lidt glød er vigtigt når det er fest og her er dette produkt fra MAC’s julekollektion Divine Night lige i øjet. Mineralblushen her varmer huden op og giver en superfin glød. Brug den med måde og hen over kindbenene og over øjet, som en sart øjenskygge. Mineralized Skinfinish i farven Perfectly Poised, 265 kr. HER.

Øjnene // The Eyes

Skærmbillede 2013-12-02 kl. 14.04.08

De fleste af os vil ikke ha et “full-on” glimmer look, men en diskret kohl med glimmer i, giver lige øjnene et lille kick. Læg den over øjet og ton den ud med fingeren. Påfør stregen igen. Gør det samme under øjet og du har pludselig en let smokey eye. Ca. 60 kr. for alle fire HER.

Læberne // The Lips

Skærmbillede 2013-12-02 kl. 14.16.57

Med mindre du har bestemt dig for at køre fokus på læberne med læbestift, er lipgloss et super valg til fest. Den giver ikke for meget farve og er nem at påføre, selv uden spejl, i løbet af aftenen eller med promille i blodet….  Dette sæt fra H&M indeholder 3 lækre farver, hvor den lyseste af dem også kan duppes på øverst på kindbenet og evt midt på øjenlåget eller i øjenkrogen for lidt ekstra sparkle. 3-pack lipgloss, 49 kr. HER. 

Leave a Reply