Det Bedste Skulderklap i Lang tid

I morges vågnede jeg op til en besked om at jeg er nomineret som årets instagrammer i kategorien BEAUTY af Costume, Bolig Magasinet og Wallo (et site hvor du kan få printet dine instagram billeder)

Jeg opdagede det faktisk først, ved at min yndlings hudplejer Anita Falslund skrev at hun var nomineret, hvor jeg skyndte mig ind og stemme på hende – hvor jeg HOV HOV HOV, opdagede at jeg OGSÅ var nomineret i samme kategori!!!?

I blandt ALLE de fantastiske beauty instagrammere der findes i DK, har de altså valgt min profil ud blandt de 5 andre nominerede.
En virkelig stor ære og et virkelig dejligt skulderklap, der faldt på det helt rigtige tidspunkt.

SÅ tusinde tak for nominationen!

Gå endelig ind på et af de 3 sites og stem på mig, hvis du syntes min profil @sarayoublush fortjener at vinde.
Der er præmier på højkant… ellers få lidt inspiration til nye profiler at følge. Det fik i hvert fald jeg i boligkategorien! 🙂

9391f0ad381dbb6de7f7fa3904a9ff95

9 Responses to “Det Bedste Skulderklap i Lang tid”

 1. Sofie R

  Stort tillykke med nomineringen 🙂 det jeg især synes du gør så godt på Instagram er, at du netop er så umiddelbar og i øvrigt er dygtig til at tage billeder sammen med de smukke kvinder, du ligger make-up på. Det giver et hyggeligt indblik i en make-up artists hverdag. En profession jeg synes virker rigtig interessant. Så du har i hvertfald min stemme 🙂

  Reply
  • Sara

   Ejjjj, hvor blev jeg glad nu!! Tusinde, tusinde tak! Jeg prøver også at være umiddelbar og “instant” sådan som jeg syntes instagram burde være. Ikke så udtænkt og strategisk som ting tit kan blive. 🙂 tusinde tak for de pæne ord og din stemme! KH Sara

   Reply
 2. Helle Rick

  Stort tillykke med nomineringen. Din naturlige og ærlige tilgang til det hele kan jeg rigtig godt lide.
  Så, nu følger jeg dig også på INST og der er stemt 🙂

  Reply
 3. Mine

  STORT TILLYKKE med nomineringen 🙂 din Instagram profil er ligesom din blog helt fantastisk at følge med i. Du er både inspirerende når du viser det glamourøse behind the model scene samt når du viser personlige billeder og favoritter osv 🙂 fordi man kan fornemme ærligheden bag dine indlæg , skaber det en større troværdighed og endnu større lyst til at følge dig 🙂 så tak fordi du tager dig den tid at berige os med smukke indlæg 😉

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak Mine – Jer der har kommenteret til dette indlæg er nogle af mine trofaste læsere og dem der tit kommenterer kan jeg se – det er jeg virkelig bare SÅ glad for! Det gør det hele så meget sjovere, når man får lidt respons og feedback. Og tusinde tak for de fine ord og for at du lægger en stemme. KH Sara

   Reply
 4. HeLene

  Stort tillykke, og det er så velfortjent, jeg skynder mig ind at stemme! Go girl, du er så sej!

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak! Dejligt at høre 🙂 Meget glad for dine trofaste kommentarer og for at du følger med 🙂

   Reply
 5. Carina

  Jeg har netop afgivet en stemme på dig, smukke, dygtige, inspirerende Sara!

  Reply

Leave a Reply