Det bedste til vinterhår

 

Pleje. Vores hår har brug for masser af pleje, året rundt, men især i vintertiden hvor varmt/koldt klima kan udtørre håret, gøre det statisk og flyvsk. What to do? Jow, du skal bruge lidt mere tid på dine lokker. Give det hårkur et par gange om ugen, få klippet spidser og style dit hår med gode produkter.

*Bumble and Bumble Blonde Conditioner. Der findes rigtig mange “blå” shampooer, der får dit blonde hår til at fremstå mere koldt i nuancen. Virker bedst på farvet/highlightet hår, og giver håret vinterkoldt skær.

*Real Control Overnight Treat fra Redken. For godt til at være sandt? En natkur til håret der indeholder sheasmør og antifrizz ingredienser. Kan bruges i vådt eller tørt hår og vaskes ud om morgenen.

*Natures Rescure Refreshing Detox Shampoo fra Redken. Redkens første serie uden parabener og skidt. En shampoo der renser dit hår for stylingrester etc og gør det helt rent. Dufter fantastisk af frisk søbris.

*Oil Treatment Light fra Moroccan Oil. Moroccan Oils anden hårolie, i en lettere udgave og uden farvepigment. (den første kunne give lyst hår et gyldent skær) Kan bruges til at føntørre med og giver skinnende smukt hår, der ikke tynger.

*Masque for Beautiful Colour fra Oribe. Hårmesterens hårmaske for farvet hår. Også perfekt for dig med highlights. Giver masser af fugt til vintertørt hår og en skinnende blank manke. Et must til brunetter!

*Blød stylingspray der ikke gør dit hår for stivt. Har du problemer med statisk hår i kulden, kan dette være løsningen for dig. Flip hovedet ned mellem benene og spray 2-3 sekunder.

*Heat Protect Spray fra ghd. Dette er en varmebeskyttende spray, intet andet. Den er til dig der ikke vil have nogen form for stylingproduct i håret, men stadig beskytte det mod varme fra føntørrer/glattejern. Eller til dig der glatter håret (pandehåret?) hver dag.

*Serie Expert Absolut Repair Serum fra L’Oréal Professionnel. Til dig med spaltede spidser (uhh, har vi dem ikke alle). Kom et til to pump af denne serum i håndfladerne og påfør i de nederste længder af håret. Får håret til at se sundere ud, uden at det klasker sammen på toppen.

Hvad er dine favoritprodukter til håret?

Leave a Reply