Diamonds or Pearls?

 Lige nu prøver jeg at finde ud af tilbehøret til min brudekjole. Dem der kender mig, ved at jeg ikke vil have et enkelt og simpelt look, som de fleste brude vælger. Jeg vil gerne give den lidt gas, men uhhhh, det er svært at tage en beslutning, mulighederne er uendelige!! Skal det være med slør, headpiece, armbånd, halskæde, diamanter eller perler? eller det hele? ha ha.. Jeg må nok prøve det hele for at se hvad der passer bedst. I dag var jeg forbi 3 af mine favorit smykkebutikker i København, Graff, Something Special og It’s.

Prøvede blandt andet denne smukke halskæde hos It’s, fra Danni Jo.

Elsker Danni Jos smykker, som kan fungere meget godt til en brudekjole. Måske ikke så overlæsset som her, men med et enkelt smykke eller to.

Miquella forhandles hos Graff, der mikser lidt forskellige materialer.

Tom Binns står også højt på ønskelisten. Var forbi butikken da jeg var i New York, men priserne er rimelig stive. Omkring 7-8.000 kr for denne skønhed, hvor perler og sten er mikset.. Det kunne også være noget fra Jenny Packham, der forhandles hos Vintagebride.dk.

Billeder fra Vogue Japan May.

Leave a Reply