Diesel+Sirene=sandt

I dag lavet vi en advitorial modeserie for Sirene, med Diesel, der udkommer i magasinet i august.

cph28-019

Smukke Sofie fra Elite Models var model. Hun er helt fersk i gamet, og var en af finalisterne til Elite Model Look 2009, som jeg skrev om tidligere i år. Her har hun fået en blanding af olie og bodylotion på kroppen, for at give den helt rigtige glød. På læberne har hun en af mine favorit farver, SNOB fra Mac – blandet sammen med lidt peach fra paletten under her..

cph28-014

Alle frisører vil nok hade mig, men vi brugte Dax Wax i håret til Sofie, for at få hendes naturkrøl til at forblive lige, efter glattejernet, samtidig som det fik det våde look. hahaha.. Min søde assi Kristine gik ud på Nørrebrogade og fik hurtig fat på “den røde” til 30 kr.  Vi havde alle sammen mega griner over det, duften, eller lugten bringer alle mulige slags minder frem i en…. 😉 Så nu er jeg altså makeup artisten med Dax Wax! fedt….! 😉

cph28-011

Cindie, moderedaktør på Sirene og Sofia fra Diesel.

cph28-017

Billeder bliver nøje studeret og vurderet undervejs. Det er vigtigt at looket og imageet passer både til Diesel og Sirene, og at tøj og hår/makeup sidder perfekt.

cph28-006

Lige det første test billedet…

cph28-009

Cindie retter jeansene til..

cph28-003

Modeassistent Camilla og min gode ven Jan Gustav, der hjælper Cindie et par gange om ugen, har fattet modebranchens dresscode..

cph28-005

og vi har alle fattet sko trenden for sommeren. Jans sandaler er købt i Kina til 80 kroner! snyd!!

Leave a Reply