Dior Favoritter

Hold da op, en uge!!! Jeg har nærmest arbejdet i døgndrift, og blogg, kæreste og min diæt har været fuldstændig nedprioriteret. Føj, man kan komme til at spise usundt når man har travlt og er steder hvor man ikke kan få særlig sund mad… buuh, og jeg kan virkelig godt mærke jeg kun har fået besøgt fitness centeret én gang denne uge. MEN nu er det lørdag, fridag og blå himmel! Kan det blive bedre?

Jeg har været i Århus, Odense og København sammen med Dior og møde Eurowomans skønhedsinteresserede læsere. For jer der ikke var med, der kommer helt sikkert flere lignende arrangementer i fremtiden og jeg lovede at dele min favoritter med jer. For selv om det kan lyde salgsagtigt, har jeg mange Dior favoritter og jeg mener hvert ord! 🙂 

Dior Lip Glow. En plejede og fantastisk læbepomade med stain effekt. Den tranparente farve bliver rosa i kontakt med varme og blender ind med din læbefarve og giver en fantastisk rosa kysmund! Effekten er lidt som denne favorit, som jeg også har skrevet meget om. Min mor køber lager af Lip Glow hver gang hun er ude og flyver. Fantastisk produkt for dem der kan lide at have lidt farve på læberne.

Jeg bruger rigtig meget consealer og har styr på de fleste af de (gode) der findes på markedet. Skinflash er fantastik, lysreflekterende, giver en silkeblød finish som blender perfekt ind i din hud. Konsistensen lægger sig ikke i striber (som mange andre consealere gør) i de fine smilerynker, og dækker stadigvæk, så dine øjen ser friske ud.

En af mine favoritmascaraer! Jeg tror jeg har nævnt denne flere gange på her på bloggen før, og optil flere gang i Eurowoman bare i år. Perfekt mascara for dig der kan lide tykke, fyldige vipper med masser af volumen.

Diors første hudplejeserie uden parabener, Hydra Life, har en maske som er perfekt til den kolde tid vi går i møde. Jeg bliver mere tør og stram i huden, og har brug for mere fugt i form af federe creme og olier. Jeg har også brug for en fugtmaske 2 gange om ugen, for at minimere mine tørhedslinjer, især i min pande…(!) Denne maske kan du sove med, og vaske af i bad næste morgen. Perfekt for travle kvinder, (lade kvinder) og mødre 🙂

Here are my Dior favorites. I’ve been touring the country the last week with Dior, and met with the readers of Eurowoman. In each city I’ve been talking about trends and my Dior favorites, which havn’t been that hard, because there are many. 🙂 I’m exchausted after this busy week with late nights every day, and so excited to wake up to a sunny and nice Saturday with a work off session, meeting friends and a nice dinner tonight.

Leave a Reply