Dior Makeup Favorites

 

Disse tre makeup produkter er mine absolut favoritter fra Dior. Har jeg dem her, kan jeg klare mig uden alt andet faktisk.

Diorshow Extase: Denne mascara har jeg skrevet om utallige gange før, og den er og forbliver min favoritmascara. Hvis du kan lide fyldige og voluminøse vipper, bør du prøve denne. Små pudderpartikler lægger sig rundt om hvert vippehår, der gør vipperne tykkere. Love it!

Lip Glow Color Reviver Balm: Da jeg læste om denne læbepomade for første gang, for 5-6 år siden, gik jeg straks ud og købte den. Man kan vel måske sige at det er en slags lipstain læbepomade.. Farven er lyserød, men når du kommer den på læberne costumizer den farver som tilpasser sig og fremhæver din egen læbefarve. Så fin og naturlig, og kysbar! 😉

Skin Flash: Concealer, nogle vil kalde den for en highlighter – for mig kan den begge deler. Jeg bruger den til at viske væk mørke rande under øjnene og i øjenkrogen. Den er også fantastisk rundt om munden, hvis du bruger farvet læbestift, til at lysne op øverst på kindben eller under øjenbryn for at give et løft.

English:

These 3 products are my absolutely favorites from Dior. If I have these ones in my bag, I can actually manage without anything else.

Leave a Reply