Diptyque Duftlys Karrusel

Julen er lysets højtid og jeg elsker levende lys, lyskæder og alt der kan gøre den mørke tid lidt hyggeligere. Det har Diptyque forstået og laver hvert år til jul, ikke bare særlige duftlys udgaver, men også denne super fine limited edition “Karrusel” i messing. Den skal sættes ovenpå deres duftlys, og kaster et smukt skyggelys på væggen og kører rundt og rundt..

Det var kærlighed herfra ved første blik – og jeg knus elsker min fine beauty julepynt.

Fås inde i Illum

2 Responses to “Diptyque Duftlys Karrusel”

 1. Christine B

  Hej sara.
  Hvad koster den?:-)

  Reply
 2. Eva

  Jeg eeelsker levende lys, og hvad sætter en hyggelig eftermiddag mere i reliefend et skønt duftlys? Men. Jeg troede aldrig jeg ville opgive kampen, men man læser bare alle steder hvor giftigt levende lys er. Læste den anden dag, at der er MERE forudrening inde end ude, hvis man ofte har levende lys tændt.
  Så jeg vil bruge tid på at opstøve de pæneste udgaver af de der fake-stearinlys. Nogle (mange) er virkelige grimme, mens nogle få faktisk er ret autentiske i udtrykket.
  Men nogen juleduft følger der ihvertfald ikke mø

  Reply

Leave a Reply