DK Dior Tour

Nu er jeg i gang med at gøre klar til tour med Dior og Eurowoman. I morgen tager jeg toget til Århus, så videre til Odense onsdag og torsdag kører vi København. Skønhedseventet, der er et samarbejde mellem Eurowoman og Dior er blevet annonceret i Eurowomans september nummer, og nu har jeg lige ladet mig fortælle at der er fuldt hus i alle byer. Yes! Jeg skal fortælle om makeup trends og vise mine Dior favoritter, som vidst ikke bliver noget problem – der er mange 🙂 Er der nogen her inde, der har tilmeldt sig arrangementet? Jeg glæder mig til at møde jer, og jeg vil lægge mine Dior favoritter op på bloggen fredag, så alle kan se dem.. 🙂

This week is so busy! I am attending a Dior / Eurowoman tour around the  country to give Eurowomans readers a special beauty event with trends, makeup tips, champagne and goodiebags. Can’t wait to meet our readers!

Leave a Reply