Doing them squats

Skærmbillede 2013-04-13 kl. 12.13.20

 

Skærmbillede 2013-04-13 kl. 12.13.30

I morges vågnet jeg tidligt og gik en tur rundt om alle søerne i København (6,35 km). Dejligt at være oppe, før alle andre. Bagefter tog jeg mine daglige squats, hvor jeg nu er kommet til min dag 11 og 110 squats i 30 Day Squat Challange skemaet, som jeg blogget sidste uge. Jeg kan virkelig mærke at både lår og balder er blevet strammere, og den sjove gimmick har gjort at jeg vil gøre en indsats med træningen generelt fremover. Yeahhh!!

Jakke og bukser fra Casall, Sko fra Puma og NYC kastket.

English:

I woke up early this morning and went for a powerwalk around the lakes in Copenhagen. (6,35km) So nice to up before the city awakes. When I came home, I did my 110 squats. I’m now at day 11 of the 30 Day Sqaut Challange and I can really start to feel that my thighs and butt gets tighter. This fun gimmick has motivated me to work a little harder and get more serious with my work outs. YEsssss!

Jacket and pants from Casall, shoes from Puma and cap from NYC.

Leave a Reply