Dream haircolor

Dette må være min drømme hårfarve! Isblond med et skær af lilla/rosa/fersken…  Det vil jeg gerne prøve! Havde jeg rigtig mange penge, ville jeg flyve til London og få farvet mit hår hos Josh Wood hver 6.uge. Aldrig har jeg været så tilfreds som da han farvet mit hår “østersfarvet“, som han kaldte det, tilbage i marts. Jeg er sikker på at han ville kunne mestre denne farve også, til perfektion!

English:

This must be my dream haircolor. Iceblonde with a hint of lilac/pink/peach. I really want to try this color. If I was rich, I would fly to London every 6th week to have my hair colored by haircolor master Josh Wood. I’ve never been so happy with my haircolor since he did an “oyster” color on my hair this March. I am sure he would master this color also with perfection.

Leave a Reply