Driving Home For Christmas

Årets julekort fra Ink Saloon

Nøjagtig 3 år siden ❤️

 

Så er det på tide at køre “hjem” til jul. Vores jul i år, bliver holdt på Fyn hos min svigerfamilie, hvorefter vi flyver op til Norge mellem jul og nytår. Tænk, næste år bliver det måske i vores eget nye hus…. !?

Denne lille mand på årets julekort er lige blevet 3 år for et par dage siden, og som klicheen lyder, kan jeg slet ikke forstå hvor hurtigt tiden er gået. Hurtigt, men samtidig så indholdsrig og fyldt med minder. “Det er som om han altid har været her” sagde min mand på hans fødselsdag.. Og det er rigtigt. Så meget kærlighed for et lille menneske, kan man slet ikke beskrive til dem der ikke selv har prøvet det. Og selv om jeg syntes det er hårdt at være gravid, er det det hele værd når man ligger der med den bette mus i sine arme.

Tænk at jeg snart skal opleve det igen.

5 Responses to “Driving Home For Christmas”

 1. Helle Rick

  Det bliver spændende både med den lille ny og det nye hus.
  Jeg Driver også home for Christmas – hjem til mor.
  Jeg ønsker dig en rigtig afslappende og hyggelig jul.

  Reply
 2. Eva Bacher

  Superrørende billede af dit julenat, som snart bliver storebror.
  Min mormor, som var præstefrue, skrev altid i vores julekort, at hun ønskede os en velsignet jul.
  Et dejligt ønske, som fortjener en renæssance, synes jeg. Velsignet jul…
  Dig og dine ønskes en velsignet jul, Sarah! ?
  synes jeg

  Reply
 3. Eva Bacher

  Og der var der lige et par autotextsnyderier midt i mit juleønske til dig! Højst irriterende….?

  Reply
 4. Signe

  Kæreste Sara ❤️ så smukt et billede. Tak for din skønne ægte varme og meget brugbare blog ?? Glædelig jul og et smukt eventyrligt nytår til dig og din familie ?✨⭐️

  Reply

Leave a Reply