Easy smokey eye

Fantastisk fantastisk øjenskygge! Jeg har altid haft lyst til at prøve Ombre D’Eau,  og selv om den er en fast del af Chanels makeup kollektion, er det først nu hvor den er en del af Chanels julelook jeg har haft glæden af at prøve den. Denne farve hedder Splash, men jeg vil købe alle farverne nu! Det er en flydende øjenskygge som påføres med en applikator, ligesom en lipglossapplikator. Jeg lægger den over og under vipperne og toner farven ud med fingrene. Supernemt og farverne er totalt lækre. Fås i 7 nuancer fra sart beige/guld, flere brune/bronze nuancer og grå. Perfekt base til smokey eyes, sammen med Le Crayon Kohl (verdens bedste sorte kohl) på den våde kant, er det et af mine favorit makeup looks.

I love this eyeshadow from Chanel. It’s liquid and so easy to apply. Pair it with a black Le Crayon Kohl and you have the perfect smokey eyes. You can get Ombre D’Eau  in 7 shades

Leave a Reply