Eksklusiv duft til mit lille fri-rum

Istros Room Spray fra Aesop dufter blandt andet af rosenpeber, lavendel og tobak…

Selv om jeg KNUS-elsker duftlys, er det naturligt nok, ikke det jeg bruger mest af lige nu med små børn i hjemmet. Til mit lille gæstetoilet tilgengæld (hvor jeg er gået all in med det sortblomstret tapet Fleurelle fra Tapet Cafe) er det perfekte lille fri-rum til lidt lækker duft, og her passer de nye roomsprays fra Aesop perfekt ind.

Hvis du kender til Aesops luksuriøse signaturduft, hvor der bliver brug cedertræ, lavendel og mandarin i skøn forening, er det lige præcis hvad du kan forvente af de 3 forskellige roomspray’s. Et spray eller to ud i rommet – duften varer virkelig længe. Jeg sprayer gæstetoilettet et par gange om ugen.

(Gæstetoilettet mangler lige en håndvask og lidt finish, så de billeder må I vente med at se, men jeg må indrømme at rummet er blevet det perfekte mommy time out space for mig. Kan man skrive, man elsker at opholde sig på et toilet? ha ha ha… alle mødre ved hvad jeg snakker om, tror jeg, for ja, det kan man. Lige et par minutter, uden nogen der hiver i en. Ahhh. Og det dufter virkelig skønt samtidigt.

Room Spray fra Aesop, 380 kr. for 100 ml.

Leave a Reply