Eksklusivt tilbud til dig

Jeg opdagede det danske smykkemærket Lobelune på instagram. Jeg faldt fuldstændig for de finurlige, feminine motiver som søhest, konkylie og søstjerne, samtidig som håndværket i 14k guld var så fint og delikat udført.  Det viste sig, at kvinden bag var Julie Rosenkrands, en supersej dame jeg har kendt i en årrække fra forskellige steder i branchen, fra magasinverdenen til pr.

Julie gik for nogle år tilbage ned med stres og efter en sygdomsperiode på 1 år besluttede hun sig for at tage skridtet og følge en gammel drøm, om at lave smykker, præcis som hendes oldemor havde gjort i starten af 1900 tallet, hvor hun var guldsmed for Georg Jensen.

Lobelune kan købes online og har smykker både til voksne og børn – det perfekte mor-datter smykket eller en smuk navnedags- eller dåbsgave. Der er en million forskellige årsager til at købe noget flot til sig selv også, ren forkælelse og det at købe noget til sig selv, som man kan have på hver eneste dag, er den bedste investering i mine øjne.

Min ønskeseddel er lang, og nu kan du, helt eksklusivt få 20% på dit første køb på over 1.600 kr., hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Tilbuddet gælder ud februar. Du kan tilmelde dig her. ddet gælder ud februar.
Du kan tilmelde dig her.
God søndag!

Neglelakken jeg har på er Infinite Shine fra OPI i farven “No Turning Back From Pink Street” og “A Red-vival City”. Superflot shine og holdbarhed med nærmest Shellak lignende overflade.

Leave a Reply