Eksperten tipper; Bedste tip til uren hud

0070_28329~26

Jeg elsker at give gode anbefalinger og hjælpe folk med deres skønheds issues eller problemer. Jeg får tit mange spørgsmål om hudpleje til uren hud og her har jeg allieret mig med min dygtige hudplejer Anita Juul Falslund hos Amazing Space. Jeg får en ansigtsbehandling hos Anita hver 6-8 uge, fordi det er dejligt at få renset og passet godt på min hud af en professionel, i sær med det job jeg har, hvor min hud bliver udsat for lidt af hvert. Derudover, er det en luksus jeg forkæler mig selv med, intet er så lækkert som nyrenset, blød og strålende hud.

*Undgå produkter med mineralske olier.
De fleste tænker måske at  “mineralsk olie” (petrolatum / vaseline) lyder fint men dette er en petro kemisk olie – en olie som altså ikke kan trænge ind i huden, og derfor lægger sig på overfladen. Har du en uren hud, er det vigtigt at huden får ro og får lov til at “ånde”.
*Ud med junkfood, krydret mad, og værste synder af alle SUKKER!
Næsten alt du indtager kommer til syne i huden i form af dens sundhed- så prøv evt bare en uge UDEN sukker overhovedet- og læg mærke til din hud…. Du vil blive forbavset over at se indvirkning kosten har på huden.
*STOP alt pilleri, trykning og overrensing af huden
Det gør INGEN gavn- tværtimod! Bakterier spredes hurtigt og ofte har huden bare brug for ro! Specielt “over rensning” er en ting mange mennesker gør, men sandheden er at der på overfladen af huden ligger en usynlig ” beskyttelses barriere” der har til opgave at beskytte vores hud for udefrakommende stoffer og mikroorganismer. Bliver den gang på gang pillet ved har huden ingen beskyttelse! Rens din hud morgen og aften, to gange med en rens til DIN hudtype og brug en maske og/eller én gang i ugen. Har du mange urenheder så brug enzym peeling frem for peeling med små korn.

*Hvis din pengepung tillader det, så invester i en månedlig dybde rens hos en kosmetolog- da man her er sikker på at alt bliver gjort sterilt.

734501_10151509354021117_358309570_n
Anita Juul Falslund.
Har du yderlige spørgsmål til uren hud eller kommentarer til indlægget, vil Anita prøve at svare på spørgsmål i kommentarfeltet de næste par dage.
Pssst: Hold øje med siden. Snart kommer Anita bedste tip til tør og sart vinterhud.

Leave a Reply