Elle Style Awards 2016

I går var jeg gæst til ELLE Style Awards 2016. Et fantastisk arrangement, hvor alt er gennemført ud til fingerspidserne og modebranchen hyldes med masser af forskellige priser. Du kan se alle vinderne og billeder her.

Jeg fulgtes til showet med Trine Kjær, som jeg også lavede hår og makuep på. Mere om det senere.

Skærmbillede 2016-05-18 kl. 09.50.04

Jeg endte med at tage med mor brudekjole på, fra 1978. Jeg havde et ønske om at finde noget lyseblåt og da jeg var hjemme i Norge i weekenden, og stadig ikke havde fundet noget at tage på, kom jeg i tanker om denne kjole, som hang nede i skabet i kælderen. Det var et perfekt match og jeg følte mig meget fin i den. Tror også min mor blev lidt stolt..

Skærmbillede 2016-05-18 kl. 09.50.31

Når man lægger makeup på andre inden events, nedprioriterer man tit sin egen. Det blev knapt om tid, så jeg puttet et miks af syrenlille og sølvglimmer på øjenlåget. Det fungerede ret godt og jeg fik mange komplimenter for det i løbet af aftenen. Det var seriøst puttet på, på 15 sekunder 🙂 Nogen gange, er det simple bare det flotteste.

Skærmbillede 2016-05-18 kl. 09.50.50

Jeg er kæmpe fan af Helene Blanche fra Tape Cafe, som havde designet dette smukke blomstermønster på alt fra invitationer, flasker, baren, borddekorationer og selvfølgelig den 33 meter lange løber man blev mødt af, i Koncerthusets foyer. Fantastisk smuk! Jeg ville ønske jeg kunne skære af et lille hjørne og tage med hjem til min egen stue.

IMG_5097

Mig, Liv der er skønhedsredaktør på Cover og Trine.
Tusinde tak for en smuk aften. Tillykke til alle vinderne!

16 Responses to “Elle Style Awards 2016”

 1. Malene P

  Hvor er den bare fantastisk smuk, den kjole. Så pæn, så underspillet, så sommerlig smuk. Og din make-up er helt vildt skøn.

  Reply
 2. Johanne Marie Schack

  Virkelig smukke begge to!
  Sara, hvilken glimmer (mærke og type) har du brugt til dine øjenlåg? Det ser simpelthen SÅ super fint ud!

  Reply
  • Sara

   Hej Johanne,
   Tusinde tak! Glimmeren er fra Panduro. Købte en pakke med helt vildt mange glimmerfarver i små tynde hylstre.
   KH Sara

   Reply
 3. Sofie

  Wow din mors brudekjole klæder dig flot!!!

  Reply
 4. Julie Mænnchen

  Hvor ser du bare fantastisk flot ud – kjolen er så flot til dig 🙂 Og ja, er også vild med blomsterprintet!

  Reply
  • Sara

   Sikke dejlige komplimenter I alle kommer med i dag. Det varmer! Tusinde tak!

   Reply
 5. Louise

  Wow, virkelig flot kjole! Hvad har du mon på læberne? Farven ser meget flot ud 🙂

  Reply
  • Sara

   På det øverste billede har jeg duppet NYX Soft Matte Lip Cream i San Paulo på læberne og kommet Chubby Lips Moisturizing Tinted Lip Balm i Vintage Rose på over – fra Nilens JOrd. 🙂 På nederste billede har jeg kun den fra Nilens Jord.
   KH Sara

   Reply
 6. carina

  Smukkeste smukkeste smukkeste Sara! Skøn kjole!!

  Reply
 7. Helle Rick

  Meget flot kjole og tænk hvor længe den bare har ventet på at blive brugt igen. Den klær dig virkelig godt og så flot farve og højst moderne i snittet.

  Reply
 8. Annette

  Hej Sara

  Du er supersmuk, og kjolen er fantastisk.
  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvad du bruger til at skabe de fine løse krøller i dit hår? Er det et klassisk krøllejern med klemme, eller bruger du fx den nye model fra ghd hvor man selv vikler om jernet og holder på det imens?
  De bedste hilsner fra Annette

  Reply
  • Sara

   Hej Annette,
   Tusinde tak! Jeg bruger waving wand fra Cloud Nine. Den er ret tyk og har ingen klemme. KH Sara

   Reply

Leave a Reply