Emerald Blue Eyes

Når baby Sølve har lagt sig om aftenen og de andre i familien ser fjernsyn, sidder jeg og browser udsalg, tænker over hvad jeg skal have på nytårsaften og ikke mindst, hvad jeg skal gøre med makeuppen… Kom over denne smukke blågrønne øjenskygge, lagt i en super simpel form. Så smukt og effektfuldt og jeg elsker at læberne er holdt helt neutrale og bare.

Kunne være en mulighed….

ENGLISH:

WHen I’ve tucked baby Sølve in at night and my familiy are all wathcing TV, I’m browsing for an outfit to wear on New Years Eve and maybe more important, what makeup to wear. Came across this stunning emerald blue/green eyeshadow which I adore! So simpel and effectful.

Could be an option…

One Response to “Emerald Blue Eyes”

  1. Natascha

    Hej Sara,

    Lige et spørgsmål lidt ude af kontekst i forhold til dit indlæg. Kan du anbefale nogle ansigtsrens på budget? Jeg håber at høre fra dig! Godt nytår! Tak for en SKØN blog! 🙂

    Knus fra Natascha

    Reply

Leave a Reply