En anderledes London tur

Så er vi tilbage efter vores tur til London. Vi havde en super dejligt tur, men set i bakspejlet var det nok et rimelig optimistisk rejsemål, så tæt på min termin. Man får alligevel gået nogle kilometer, selv om ambitionsniveauet er sænket gevaldigt.

Vi havde ingen planer, men tror alligevel at man kan bare kan ose rundt i div stormagasiner og små stræder dagen lang, hvilket ikke helt er tilfældet, når man er højgravid.. Men lidt blev det til, bare ikke fra fra morgen til aften, som man måske ellers plejer at fare rundt.

Fredag aften spiste vi ret tidligt og afsluttede dagen med karbad (halleluja hvilken luksus, når man ikke selv har badekar!!)
Lørdagen startede med at sove til vi vågnede (hallo 8.30!!!?) og morgenmad i sengen. Hotellet blev ved med at glemme ting fra vores bestilling, derfor kom de med flere og flere bakker med både de rigtige ting på +noget mere fordi de var så flove over at de havde lavet fejl. Derfor ser det rimelig voldsomt ud på billedet over, ha ha ha… Men morgenmad på sengen er også en luksus man ikke får så tit, så det kommer med på opturslisten.

Der blev ikke til noget som helst shopping – det er altså lidt svært, når man har en badebold på maven, men altså, lige om lidt står den også på overtagelse af hus og en masse der skal shoppes til nyt hjem, så måske det i virkeligheden bare var held i uheld…

Men jeg var selvfølgelig veludrustet med skønhedsprodukter, selv om jeg kun rejste med håndbagage (travelsize og testere FTW), så jeg fik da også forkælet og plejet mig selv en masse.

Tip til Storbyferie forkælelse; (gravid eller ej)

Seriøst den bedste kølende, lækre creme til trætte eller hævede ben. Også fantastisk lækker om sommeren.
Body Strategist Gel, Refreshing Leg Gel fra Comfort Zone, 249 kr. (på tilbud lige nu til 124 kr.!)

Fugtgivende multibalm til krop, ben, fødder, tørre albuer etc etc med den skønneste, beroligende duft af (kvalitets) lavendel. Fås også i travelsize, hvilket er dejligt når man er ude og rejse.
Calm Balm, 02 fra Karmameju, 249 kr. (travelsize 129 kr.)

Sheet masks er perfekte til rejser, da de jo intet fylder i toilettasken. Denne maske er dybderensende og eksfolierende og renser porerne i huden for snavs og forurening.
Dust Clean Up Deep Cleansing Mask fra Mizon, 35 kr.

Leave a Reply