En god og meget træt aften..

Uhhh, er lige kommet hjem fra træning, hvor jeg glemte alt om at tage billeder.. De blev så knipset på vej hjem på cyklen – helt glad og max rød i hovedet. Det var en hård omgang sammen med min søde kollega Ann, der laver lay out på Eurowoman.

Oooog, den stod på take out i dag igen, og ikke fordi jeg skal poste alt hvad jeg spiser, men jeg fik sådan lyst til sushi med sort ris, som man kan få hos Don Don sushi. Jeg har spist på Don Don for flere år siden, og jeg blev aldrig rigtig imponeret, men altså – de sorte ris trækker, og skulle prøves! Sushien er helt ok, men de sorte ris holder og smager helt vildt godt!! De er proppet med antioxidanter, som blandt andet er rigtig godt for din hud i kampen mod rynkerne.. 😉 Yes sir!! og for at det ikke skal være løgn, fik jeg et lille stykke af den LÆKRESTE banankage på job i dag (nu håber jeg Sofie læser dette, så hun ser at jeg ikke kun spiser raw food og gulerødder, he he..) Det skal også være plads til hygge 🙂

Leave a Reply