En lille update

Jeg er her stadig, men hold da op hvor jeg ikke klarer at hænge med på blogfronten. Desværre. Der er så mange ting jeg egentlig vil skrive længere om, men det er som om Instagram bliver mit quick fix lidt for ofte.

Jeg er lige smuttet fra min agent hos Unique Creatives og er min helt egen boss nu. Jeg har jo været i gamet i mange år nu, og kun to år har jeg haft agent på makeup siden, men jeg syntes desværre ikke det fungerer for mig. For mange af de jobs jeg får, kommer alligevel igennem mig og det er for meget med et mellemled, når alt skal gå op i en højere enhed med familie og børn. Jeg tror, det er svært at overlade ansvar og styring til andre mennesker, når man selv har jongleret det hele selv i årevis. SÅ, sådan blev det og indtil videre går det meget godt.

Næste uge skal jeg til Paris og arbejde og jeg tror faktisk (med mindre jeg er blevet helt blæst) at det er min første tur til Paris siden jeg fik børn! Og så er det også virkelig på tide med et besøg til den magiske by, som har sådan en lækkerhedsfaktor og feel-sexy-feel-good effekt på en. Jeg skal dog arbejde alle dage jeg er der, men det betyder ingenting. Jeg snuser alt til mig og er sikker på at jeg får tid til både en cafe au lait og et lille glas vin på en fortovscafe.

Jeg er også i fuld gang med at sammensætte årets julekalender på instagram, har gang i to spænende projekter og så alt det løse.  Det er mange bolde i luften og når man er ene til at jonglere dem alle, er der altid noget der halter – og i mit tilfælde er det bloggen.

Hop over på instagram hvor jeg er mere aktiv. Ellers håber jeg at skrive mere her inde snarest.

KH Sara

8 Responses to “En lille update”

 1. Rebecca

  Hej Sara
  Du har været en af mine favoritbloggere siden jeg startede med at følge dig for nu mange år siden.
  Det er fedt når der kommer et indlæg herinde med mere fylde, men du er ligeså sød og spændende at følge på insta. Måske der er andre der også har det sådan, og så behøver det ikke nødvendigvis at være afgørende hvilken form det kommer i. Indlæg, billeder og IGTV 🙂 det hele er godt.

  Reply
  • Sara

   Ejjjj hvor er det kanon fedt at læse! Det gjorde mig virkelig glad!! Tusinde tak!! så er weekendhumøret reddet 🙂 God weekend!

   Reply
 2. Ninette

  Enig med Rebecca <3
  Du er – og har altid været – min all time favorit blogger, og du er altså ligeså skøn på insta som på bloggen 0:)

  Reply
 3. Naf

  Håber at det giver dig mange gode oplevelser og jobs, at være boss i egen butik nu ;o)

  Reply
 4. Sara

  Tusinde tusinde tak! hvor er det dejligt at høre! TAK!!!!
  God weekend!

  Reply
 5. Helene

  Enig med de andre har skrevet. Du er så inspirerende at følge både her når du har tid til det, og på Instagram hvor jeg synes du har en rigtig god blanding af posts og altid fine videos. Held og lykke med at være helt din egen boss (igen). Hav en god uge!

  Reply

Leave a Reply