Endnu en favoritduft som garanteret bliver bestsælger

 

Gucci som modehus har virkelig haft et opsving de seneste par år, hvor de igen har ramt hovedet på sømmet blandt fashioniastaerne og blevet kopieret i hovedet og r*** af highstreetkæderne med deres karakteristiske eksplosion af farver, lækre materialer og mønstermix.

Jeg har længe ventet på it-duften fra Gucci. Den der moderne duft, der bare appellerer bredt og oser af luksus og kvalitet. En parfume er jo vildt individuelt i smag, og det må være supersvært for dem der kreerer en duft, at ramme alle markeder. Fra Asien og Mellemøsten til os i Skandinavien der er mere til de lette noter. MEN jeg har i hvertfald fundet min favorit Gucci duft og den er virkelig uimodståelig.

Duften beskrives som en “hvid blomsterduft” og noterne er blandt andet jasmin og tuberose. PRØV DEN!

Bloom EDP 50 ml fra Gucci, 745 kr.

6 Responses to “Endnu en favoritduft som garanteret bliver bestsælger”

 1. Mia / sortpastel.dk

  Jeg fik lige en prøve på den duft i går! – den er virkelig god 😀

  Reply
 2. LeahSephira

  Gucci har lavet nogle af min yndlings parfumer, faktisk er yndlingsparfumEN fra Gucci, men den her ramte helt ved siden af for mig. Jeg duftede den her for et par uger siden da de stod og gav ‘sprøjt’ af den i Magasin. Den er lidt for kraftig til mig ihvertfald 😀 Så jeg håber deres næste lanceret bliver en der passer til min næse, men som du skriver er det jo mega svært at lave én parfume som alle kan lide 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej! Men dejligt du allerede har en Gucci favorit! Jeg syntes der manglede en fra dem, der passede mig næse nemlig, så jeg blev meget glad her 🙂 Men lad os håbe de rammer plet hos dig igen næste gang. Altid dejligt med nye dufte! 🙂

   Reply
 3. Helle Rick

  En skam sommeren er slut, – men godt vi så kan få sommerens blomster/dufter som parfume.

  Reply
  • Sara

   Jaaaa! Vi må mindes de lyse aftener i hvertfald, nu hvor vi går mørket i møde….!

   Reply

Leave a Reply