Enhver kvinde over 25 år…

..bør altid have en agurk i køleskabet, var det en gang nogen der sagde til mig.

Jeg elsker agurk, men jeg glemmer tit at bruge den til det den kan aller bedst, nemlig at give fugt! Agurken består af over 90% vand, og er utrolig fugtgivende!

Jeg sad her ude på terassen og arbejdet, og kunne mærke huden strammet godt, efter 40 min udenfor, selv med SPF beskyttelse. SOLEN ER STÆRK her nu, og i weekenden skal de blive 20 grader! husk solcreme!!!

Endnu en dag på job...;)
Endnu en dag på job...;)

SÅ jeg skar masser af agurk op, og la over ansigt og bryst! (yes, det ser lækkert ud…;) og fik derefter en opstrammende creme på, fra Clarins “Gel Buste Super Lift” (ved ikke helt om den kan løfte mine boobs, men noget godt kan den vel gøre….Jeg blev i hvertfald blød;)

Bare grin, jeg griner med.... :D
Bare grin, jeg griner med.... 😀

Bagefter fik jeg også en ansigtsmaske Pureness Radiance Mask fra KIBIO. Det er en ler maske der sad på i ca 10 minutter, medkaolin, sort peber og lavandin. Dybderensene maske, der får porerne til at trække sig sammen, så all fugt fra agurken ble forseglet inde i min hud! yes, det kan mærkes!

Den sorte pæber, gør også at masken prikker lidt i huden! men det ser jeg som et tegn på at den virker !;)

Masken er 98,9 % natrulig og 76,7 % økologisk og koster 225 kr for 50 ml. Sådan! 🙂

Min SPF 50 fra Biotherm (til brystet) Gel Buste Superlift fra Clarins, Pureness Radaince Mask fra Kibio og Instant Sun Light til ansigt og Instant Sun ligth Shimmer palette til øjne (flotte sommerfarver!) fra Clarins!
Min SPF 50 fra Biotherm (til brystet) Gel Buste Superlift fra Clarins, Pureness Radaince Mask fra Kibio og Instant Sun Light til ansigt og Instant Sun ligth Shimmer palette til øjne (flotte sommerfarver!) fra Clarins!

NU skal jeg lige have lidt makeup på, så er jeg klar for middag med 2 norske piger! 🙂

Leave a Reply