Er du god ved dig selv?

En stille weekend morgen, hvor sønnike sidder med ipaden og jeg hygger mig med at spise morgenmad i min blødeste, dejligste morgenkåbe fra Karmameju. Jeg har anbefalet den før, men gør det gerne igen. Både morgenkåben og heldragten er en drøm!

Hvor er jeg bare glad for alle jeres kommentarer og spørgsmål til de seneste indlæg – det er SÅ meget sjovere, at blogge når der kommer feedback og kommentarer tilbage fra “den anden side af skærmen”. Så bliv endelig ved med det.

I denne uge har jeg haft lidt travlt, hvilket også har afspejlet aktiviteten på bloggen. Der har været gang i makeuppenslerne og jeg har været på job for både Eurowoman, NYX og for en dejlig tilbagevendende kunde, Bitte Kai Rand, som er en fest at arbejde med. ALTID god stemning, højt energiniveau og smil og grin dagen lang. Så er 11 timers arbejdsdage helt ok.

En ting jeg skal skyndte mig at få købt, er et par RIGTIG gode sneaks. Når jeg er på benene en hel arbejdsdag, tit i fotostudioer med betongulve, kan det være lidt hårdt for både ben og ryg. Min største frygt i denne graviditet er at blive sygemeldt med fx bækkenløsning, så jeg prøver at passe godt på mig selv, så jeg kan blive ved med at arbejde, så længe som muligt – mod min termin helt i starten af foråret.

skaermbillede-2016-09-25-kl-20-00-59

skaermbillede-2016-09-25-kl-19-48-18

Nike Air Max BW Ultra tænker jeg er en sneak jeg skal prøve. Den ser dejlig blød ud og ligner den er godt bygget op i sålen.

Energien er også så småt ved at komme tilbage, selv om jeg må indrømme jeg flere gange er gået i seng sammen med min søn denne ugen. Måske mere de dage, hvor han har været lidt for frisk og jeg knapt så meget… Mit mål denne uge, er at finde en form for træning har lyst til at dyrke fremover. Jeg har været on/off med træning efter min første fødsel for snart 3 år siden, men op til min søns fødsel, var jeg i super god form. Denne gangen vil jeg gerne bare være i lidt godt form, måske finde tid til at træne et par gange om ugen. Jeg tænker yoga i kombination med min løb/gå træning udenfor med app’en 5 K – hvor man langsomt træner sig op til at kunne løbe 5 kilometer. Det burde ikke være så svært. 🙂 Skal lige finde ud af, om jeg skal dyrke yoga i mit fitness center eller bruge lidt ekstra penge på et godt yoga center..

skaermbillede-2016-09-25-kl-19-52-23

Det her billedet er 2013 og 1 måned inden jeg fødte min søn, hvor jeg dyrkede morgenyoga hjemme i stuen via Youtube.

Så var det kosten. Jeg er og har slet ikke lyst til at tænke for meget over det, fordi jeg syntes det er så dejligt befriende at lade være. Efter min søn blev født, at jeg fået et meget mere afslappet forhold til både min egen krop og til hvad jeg putter i munden, men samtidig ved jeg jo også godt, at man ikke kan leve af wienerbrød og at bland selv slik hver dag er usundt. HELDIGVIS har jeg ikke fået nogen underlige cravings. Faktisk kan jeg slet ikke prale af nogen som helst, men jeg syntes jeg har en trang til frugt og friske juice – gerne grønne eller med rødbede. Lidt sjovt, men faktisk også meget dejligt. Vi har en juicer her hjemme og i vores nye hus, håber jeg at køkkenet bliver stort nok, så den kan få sin faste plads på køkkenbordet, så jeg kan lave juice lidt oftere end hvis den står øverst oppe i skabet.

Jeg skal lige skyndte mig at sige, der også ryger lækkerier indenbords. I dag har jeg været i babyshower til en veninde og lige nu, ligger der en stor Toblerone ved siden af mig i sofaen. 🙂

skaermbillede-2016-09-25-kl-20-04-16

Husker du at trække vejret dybt flere gange om dagen? Jeg er ikke altid god til det, men når jeg gør det – og lige tager en lille time out, får noget frisk luft eller bare kobler hjernen fra i 10 sekunder, kan jeg mærke overblikket og overskuddet komme tilbage med det samme. Dybe vejrtrækninger.. der skal faktisk ikke mere til.

skaermbillede-2016-09-25-kl-20-05-24

Hvad gør I for at være gode ved jer selv? Gravide eller ikke, det er underordnet. Både det sunde og usunde?

 

 

15 Responses to “Er du god ved dig selv?”

 1. Henriette // Blondinemor

  Tillykke med graviditeten 🙂 Har fulgt dig siden din første – jeg blev nemlig gravid med vores lillebror samtidigt 😉 Kan kun sige glæd dig til at blive mor for anden gang! Det er en helt anderledes oplevelse 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Henriette, Uhh er det rigtigt! Det er jeg virkelig smigret over! 🙂
   JEg glæder mig også virkelig meget til at blive mor igen. Syntes tiden går både stærkt og langsomt..
   glæder mig til at dele mere! Når fik du nummer 2?
   KH Sara

   Reply
 2. Pernille Houg Larsen

  Dejligt at du passer på dig selv og mærker god energi. Og sneaks må du se at få købt NUUU ❤️
  Lækker kommentar fra en anden læser om at du skal glæde dig til at blive mor for anden gang. Det har jeg ikke haft mulighed for, men jeg er helt sikker på, at det er befriende på mange måder, at “prøve det hele igen” med mere viden, erfaring og måske ro. Ser frem til næste personlige indlæg ???

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak Pernille! JEg skal SÅ meget have et par sneaks! Jeg har allerede et par stykker, men jeg kan bare mærke at jeg skal have et par, hvor sålen VIRKELIG er god og opbygget ergonomisk.
   Jeg glæder mig SÅ meget til at blive mor igen. Mærker så meget liv og syntes det er underligt jeg skal møde et nyt familiemedlem inden længe. KH Sara

   Reply
 3. Marit

  Hei! Jeg ser at du skriver om Norge iblant. Er du norsk? Vil ellers si at du har en veldig fin blogg med mange bra sminketips, spesielt tipset om L’Oréal Brow plumper har vært gull for meg?

  Reply
  • Sara

   Hei Marit! Ja, jeg er 100% norsk – men jeg har bodd i Danmark i 16 år. 🙂 Så gøy at du følger med fra Norge og at du kan bruke tipsene mine. Elsker også Brow Plumper! 🙂 KH Sara

   Reply
 4. riham

  Jeg fik mit andet barn for 3 måneder siden og jeg tænkte at denne gang skal jeg passe på min krop, for jeg har altså kun denne ene krop i livet. Jeg skal ikke have flere børn, så jeg behøver ikke tænke på at min krop blive “slatten” igen. Så jeg er begyndt at løbe.. hvilket lyder meget enkelt men det er min gave til mig selv. En time hvor manden får lov at passe børnene.. det gjorde jeg nemlig ikke efter mit første barn blev født. Jeg følte at jeg hele tiden skulle være sammen med det og ingen andre skulle passe det så jeg fik aldrig jeg-tid. Denne gang vil jeg sku give mig selv den gave for jeg bliver bare et gladere menneske.. og så bliver manden en gladere mand??

  Reply
  • Sara

   Kære Riham – Jeg kan SÅ godt forstå dig! Jeg har tit haft det på præcis samme måde, at jeg ikke vil gå glip af noget, at det nok er bedst jeg bare bliver hjemme. MEn hvor er det fedt at høre, du giver dig selv den gave at træne. Det er nemlig SÅ rigtigt, at du både bliver mere glad af det, men også får mere overskud til at være mor. Det vil jeg huske! Jeg skal ud og løbe i morgen inden jeg skal finde noget yoga til ugens anden træning. Tror det bliver en perfekt kombi for mig.
   KH Sara og kæmpe tillykke med at du er blevet mor igen 🙂

   Reply
 5. Janne

  Hej Sara
  Stort tillykke med din graviditet – glæd dig! Det er bare helt helt anderledes at blive mor anden gang! Personligt hviler jeg meget mere i mig selv her anden gang og tager tingene knap så tungt som første gang. (Min datter er fra november 13 og min søn april 16)
  Det er så vigtigt med træning under graviditeten, jeg stoppede med alt forsi jeg ikke kunne klare det da jeg var gravid med vores datter, men denne gang standsede jeg først mit medlemskab i fitness to dage før termin – og jeg mærkede faktisk at jeg fysisk kom mig meget hurtigere denne gang, havde slet slet ikke ondt efterfølgende på samme måde som første gang.
  Jeg kan anbefale dig at vælge vand fødsel – husker ikke hvordan din første fødsel gik, har fulgt dig on/off siden du var gravid med din søn) – men jeg valgte at føde i vand denne gang og det var simpelthen en verden til forskel ifht min første på land!
  Held og lykke med det hele – glæder mig til at følge med!

  Reply
 6. Mine

  Må eje den morgenkåbe en dag <3.
  Jeg kører fast søndagsrutine med lange bade, scrub, fodcreme osv hvor jeg tager mig god tid til at komme hele kroppen igennem.
  Derudover går jeg utrolig meget op i at lave god og sund mad med masser af smag hvilket er min måde at forkæle min kæreste og jeg på. Selvom jeg er presset med arbejde og studie går jeg aldrig ned på mad og det er faktisk en utrolig lækker følelse at nyde et virkelig lækkert måltid ovenpå en hård dag. 🙂
  Ligesom dig har jeg også kørt sådan lidt on off med træning fordi jeg stadig ikke har fundet "min" perfekte træningsform samt når mine forventninger til resultater ikke går hurtigt nok, så havde jeg før tendens til bare at give op. Men nu har jeg vendt tanken og sagt til mig selv at jeg ikke skal kaste håndkædet i ringen så snart jeg spiser lidt usundt men istedet lade der være plads til det for så har jeg også mere lyst til en sundere hverdag med mine måltider og med træning. En måde til at blive mere aktiv på har været at sige til mig selv at jeg 3 gange om ugen skal ud på tur og du vælger selv om du vil gå eller løbe (jeg skal altid være iført løbetøj) for når det så kommer til stykket vil jeg gerne have det til at gå hurtigere og så ender jeg altid med at løb 😉

  Reply
 7. Mieke

  Kære Sara, tillykke med din graviditet!
  Jeg vil gerne anbefale pilates (pilatescph) og Fitmomcph. Jeg har dyrket begge dele efter mine tredje fødsel og har været SÅ glad for det. Hav en dejlig dag !

  Reply
 8. Mette

  Hej Sara. Kæmpe tillykke med graviditeten – jeg har selv termin med vores første barn (som bliver en dreng) midt i december. Jeg har fulgt din blog siden du startede og dit univers er super inspirerende (og fristende:)!). Har netop fået overbevist mig selv om, at jeg bliver nødt til at eje morgenkåben fra karameju – og mit spørgsmål er nu: hvilken størrelse har du din i?
  De bedste hilsner
  Mette

  Reply
  • Sara

   Hej Mette! TUSINDE TAK for at du stadig følger med! Wow, i så lang tid??? Er meget beæret! Og stort tillykke med din graviditet og snart nye rolle som mor! Det bliver STORT!!! Jeg har str M i min morgenkåbe, tror jeg. Det kører jeg som regel altid. Den er SÅ lækker, du bliver glad for den! KH Sara

   Reply
   • Mette

    Hej Sara.
    Tusind tak for dit hurtige svar – jeg bestiller morgenkåben med det samme:) Din blog + instagram er bare så fint, fristende, lærerigt, personligt, professionelt, ærligt og nærværende:) Hilsen Mette

    Reply

Leave a Reply