Et produkt som virkelig overrasket

SPONSORERET PRODUKT
I forsommeren lancerede Rudolph Care en del nye produkter – blandt andet en solcreme og en aftersun med bronzeglimmer i. Superflot på huden, når man har fået lidt farve! Et andet produkt, som jeg ikke troede jeg ville blive så glad for, er deres A Hint Of Summer – selvbruner dråber – transparente dråber, du selv skal dosere og mikse i din bodylotion for at opnå en selvbruner effekt.

Først og fremmest, troede jeg folk ville have svært ved at styre doseringen. Inkluderet mig selv, selv om det er sådan jeg altid har brugt mine selvbrunere, mikset dem med bodylotion for et mere forsigtigt resultat.
Orange striber/pletter er bare så meget værre, end at være bleg, spørg du mig.

Men her tog jeg fejl. Dråberne er nemlig supernemme at dosere og giver et overraksende smukt og naturligt resultat. Jeg startede forsigtigt med 3-4 pump i en håndfuld bodylotion i frygt for at få gulerodsorange hænder og stænger, men det fik jeg altså aldrig – ej heller når jeg skruede gevaldigt op for dråberne, i takt med at den min egen hudfarve skiftede fra lagenhvid, til let gylden hen over sommeren.

Og det bedste af det hele med A Hint Of Summer – den dufter slet ikke af den grælle duft selvbrunere ellers kan gøre. Det i sig selv, er nemlig nok til at jeg ikke orker at give mig i kast med selvbrunere. Jeg syntes den klassiske selvbrunerduft river i næsen, på den virkelig usexede måde.

Well done Andrea! Jeg er fan!

A Hint Of Summer fra Rudolph Care, 345 kr.

5 Responses to “Et produkt som virkelig overrasket”

 1. Mathilde

  Hej Sara, når du skriver 3-4 dråber, er det så pump med tutten eller virkelig kun 3-4 dråber/dryp? Håber mit spørgsmål giver mening 🙂

  Reply
  • Mathilde

   Nå, jeg har fundet ud af det – rudolphcare.dk fortæller, at det er 3-4 tryk på flaskens pumpe ?

   Reply
 2. Ida Hansen

  Hej Sara!

  Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at bruge den. Hvordan får du noget ud af pumpen???

  Reply
  • Sara

   Hej Ida, Min virker udmærket. Hvis din pumpe er defekt, bør du kontakte Rudolph Care 🙂

   Reply

Leave a Reply