Få din egen beauty expert og støt en vigtig sag

Den 1.september afholdes Beauty Experts Day i Magasin – arrangeret af Charlotte Torpegaard og Look Good Feel Better, skønhedsbranchens initiativ for at stryke kræftramte kvinders selvværd i en svær tid med kemobehandling og hårtab. (Du kan læse meget mere om Look Good Feel Betters arbejde her.)

Charlotte har samlet flere af Danmarks skønhedsredaktører og skønhedsbloggere, som hver i sær sidder på standen til hver deres mærke i Magasin denne dag og er klar til at give DIG en one-to-one skønhedskonsultation.

I tillæg til konsultationen og en masse tips, får du også tilbud en mini-makeover og en lækker goodbag – alt for 295 kr. som går ubeskåret til Look Good Feel Betters arbejde – og Magasin Fonden vil i tillæg doble alle billetindtægter op og donere yderligere. Det er ret flot syntes jeg!

Du kan se hvilke skønhedseksperter der er til rådighed denne dag og booke din tid HER – eller gå efter dit favoritmærke i stedet. En konsultation varer 20 minutter, derudover kommer mini makeover’en.

Jeg skulle også ha været med til denne dagen, men det rammer lige ind i starten af vores ferie, så desværre har jeg måtte melde pas. Men jeg syntes det er en fantastisk mulighed for at støtte en vigtig sag, som vi alle er berørt af, i familien, blandt venner eller bekendte.. Du vil samtidig få muligheden for at få gode tips til lidt nyt på beautyfronten og måske et helt nyt look.

Håber I griber muligheden!

Mette-Boesgaard

Leave a Reply