Få mere ud af din lipstain

Skærmbillede 2013-03-15 kl. 19.49.40

Mange af jer, ved at jeg er vild med lipstains. Jeg har skrevet meget om forskellige favoritter, men får stadig rigtig mange spørgsmål om hvilke der er bedst, hvad en lipstain egentlig er og hvordan den anvendes, hvorfor de tørrer så hurtigt ud etc etc.

Blandt andet havde jeg en diskussion med flere af læserne på Beautyspace.dk instagram profil ,  efter at hun lagde et billede ud af indholdet af min taske. 

Er vild med Kate Bosworth ikke bare lækker her!? Hun bærer ofte den lækre “bitten lips” og gør der på den helt rigtige måde.

Hvad er en lipstain?

Lipstain kommer af de engelske ordet stain, der betyder plet. Og det er lidt det der er. Et læbeprodukter der “pletter” læberne med farve, der trænger ind og “sidder fast” i læberne. Produktet hverken klistrer eller fedter ligesom en læbestift eller lipgloss, og holdbarheden er ret god.

Hvordan bruger man bedst en lipstain?

Der findes flere måder;

1.Den kan duppes på med fingrene, så resultatet bliver meget naturligt.

2. Du kan gøre læberne mere farvemættet, så resultatet bliver mere holdbart og optegningen af læberne mere markant.

3. Du kan bruge lipstain som base under læbestift, lipgloss eller læbepomade – men vær opmærksom på at resultatet bliver mindre holdbart, når der kommer fugt ovenpå.

Hvordan ser en lipstain ud?

En lipstain kan fås i form af en læbepomade, lipgloss eller i tushlignende emballage der sikrer mere markeret opførelse.

Hvorfor tørrer min lipstain hurtigt ud (kan være problem med de tushlignende varianter)

  Husk at sætte hætten ordentlig på efter brug, men VIGTIGST er det at opbevare lipstainen med tippen nedad, altså i lodret position, så tippen hele tiden er fugtig.

Hvordan får jeg min lipstain til at holde længere?

Intet makeup produkt holder for evigt, eller perfekt en hel aften og nat for den sags skyld. MEN, du får din lipstain til at holde længere ved at påføre produktet direkte på læberne (ingen pensel eller fingre) og lad det tørre helt ind i læberne, INDEN du gnider læberne sammen. Påfør derefter lipstainen igen og lad den tørre ind endnu en gang og lad derefter være med at komme noget ovenpå (med mindre der følger med en “lipseal” læbepomade i produktet)

Disse lipstains kan du få i Danmark

Max-Factor-Lipfinity-Lip-Tint-fall-2010 Skærmbillede 2013-03-15 kl. 20.12.42  smashbox-limitless-lipstains rimmelLip-Markers Skærmbillede 2013-03-15 kl. 20.11.20

Leave a Reply